19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

En güzel hediye duygulandırdı

Kocaeli 25.11.2015 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

En güzel hediye duygulandırdı

Kocaeli Bilim Merkezi’nde yaptılar, öğretmenlerine hediye ettiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Müdürlüğü’ne bağlı Kocaeli Bilim Merkezi’nde “Öğretmenime en güzel hediye” konulu atölyede yapılan Teraryum çalışması, öğrenciler tarafından öğretmenlerine hediye edildi.   ÖĞRETMENLER ÇOK DUYGULANDI Hafta sonunda Kocaeli Bilim Merkezi’nde 500 öğrencinin katılımıyla Teraryum atölye çalışması yapılmıştı. Uzman eğitmenler eşliğinde yapılan etkinlik sonrası öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerine kendi elleriyle yaptıkları çalışmayı hediye etti. Öğretmenler öğrencilerinin emek harcayarak yaptığı hediye karşısında çok duygulandı. Hediyelerini alan öğretmenler, Kocaeli Bilim Merkezi’nin geleceğin bilim insanlarının yetişebilmesi için çok önemli bir misyon üstlendiğine dikkat çekerek emeği geçenlere teşekkür etti.   500 ÖĞRENCİ KATILDI İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı etkinlikte her saat aralığında 7 atölye çalışması yapıldı. Atölye çalışmalarına toplam 500 öğrenci katıldı. Öğrenciler uzman eğitmenler eşliğinde minyatür ekosistem modeli oluşturarak Teraryum yaptı. Çocuklara doğada inceledikleri canlılar hakkında bilgiler de verildi.   ATÖLYE ÇALIŞMASINA KATILMAK İSTEYENLER RANDEVU ALIYOR Her hafta sonu Kocaeli Bilim Merkezi’nde farklı atölye çalışmaları yapılıyor. Çocuklarının atölye çalışmalarına katılmasını isteyen velilerin 0262 325 75 59 No’lu telefondan randevu almaları gerekiyor.
Kocaeli Bilim Merkezi’nde yaptılar, öğretmenlerine hediye ettiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Müdürlüğü’ne bağlı Kocaeli Bilim Merkezi’nde “Öğretmenime en güzel hediye” konulu atölyede yapılan Teraryum çalışması, öğrenciler tarafından öğretmenlerine hediye edildi.

 

ÖĞRETMENLER ÇOK DUYGULANDI

Hafta sonunda Kocaeli Bilim Merkezi’nde 500 öğrencinin katılımıyla Teraryum atölye çalışması yapılmıştı. Uzman eğitmenler eşliğinde yapılan etkinlik sonrası öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerine kendi elleriyle yaptıkları çalışmayı hediye etti. Öğretmenler öğrencilerinin emek harcayarak yaptığı hediye karşısında çok duygulandı. Hediyelerini alan öğretmenler, Kocaeli Bilim Merkezi’nin geleceğin bilim insanlarının yetişebilmesi için çok önemli bir misyon üstlendiğine dikkat çekerek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

500 ÖĞRENCİ KATILDI

İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı etkinlikte her saat aralığında 7 atölye çalışması yapıldı. Atölye çalışmalarına toplam 500 öğrenci katıldı. Öğrenciler uzman eğitmenler eşliğinde minyatür ekosistem modeli oluşturarak Teraryum yaptı. Çocuklara doğada inceledikleri canlılar hakkında bilgiler de verildi.

 

ATÖLYE ÇALIŞMASINA KATILMAK İSTEYENLER RANDEVU ALIYOR

Her hafta sonu Kocaeli Bilim Merkezi’nde farklı atölye çalışmaları yapılıyor. Çocuklarının atölye çalışmalarına katılmasını isteyen velilerin 0262 325 75 59 No’lu telefondan randevu almaları gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.