Engellilerin hakkı yok mu ?

Kocaeli 11.05.2020 - 20:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Engellilerin hakkı yok mu ?

Bilindiği üzere bu hafta Engelliler haftası. Çoğu siyasetçi, iş adamı ya da dernek başkanı bu haftaya özel mesajlar vererek Engellilerin yaşamın her alanında olmaları konusunda görüş sunuyor.  Duraklarda sıkıntı yaşıyorlar Ancak sokağa baktığımızda engelli vatandaşlarımızın işlerinin hiç de kolay olmadığı gün gibi aşikar. Engelli vatandaşlarımız pek çok konuda büyük sıkıntı yaşıyorlar. Onlardan birisi de otobüs duraklarına park edilen araçlar nedeniyle otobüs bekleme anlamında büyük çile yaşıyorlar. Önce saygıyı öğrenmemiz gerek Durak önlerine yapılan araç parklarına isyan eden engelli vatandaşlar ve aileleri "Bu insanlar durakta nasıl otobüs bekleyecek? Engeli olmayan insanlar bile bu şekilde zorluk yaşıyor. Engelli haftasındayız, ancak bazı şeyler değişmedikçe bir arpa boyu yol gidemeyiz. Engelli vatandaşların yaşam haklarına lütfen herkes saygılı olsun" yorumunu yapıyorlar.

Bilindiği üzere bu hafta Engelliler haftası. Çoğu siyasetçi, iş adamı ya da dernek başkanı bu haftaya özel mesajlar vererek Engellilerin yaşamın her alanında olmaları konusunda görüş sunuyor. 

Duraklarda sıkıntı yaşıyorlar
Ancak sokağa baktığımızda engelli vatandaşlarımızın işlerinin hiç de kolay olmadığı gün gibi aşikar. Engelli vatandaşlarımız pek çok konuda büyük sıkıntı yaşıyorlar. Onlardan birisi de otobüs duraklarına park edilen araçlar nedeniyle otobüs bekleme anlamında büyük çile yaşıyorlar.

Önce saygıyı öğrenmemiz gerek
Durak önlerine yapılan araç parklarına isyan eden engelli vatandaşlar ve aileleri "Bu insanlar durakta nasıl otobüs bekleyecek? Engeli olmayan insanlar bile bu şekilde zorluk yaşıyor. Engelli haftasındayız, ancak bazı şeyler değişmedikçe bir arpa boyu yol gidemeyiz. Engelli vatandaşların yaşam haklarına lütfen herkes saygılı olsun" yorumunu yapıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.