Engelsiz yaşam için anlamlı işbirliği

Gebze 08.12.2015 - 11:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Engelsiz yaşam için anlamlı işbirliği

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in “Engelsiz Şehir” hedefi kapsamında başlatılan uygulamayla ilçede yaşayan engelli, yaşlı ve yatalak hastalara evde kuaförlük ve berberlik hizmeti verilmeye başlandı.

İLK HİZMET ODA BAŞKANI KENAN ÇELİK’TEN Gebze Belediyesi ile Gebze Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliğiyle ilçe sınırlarında yaşayan engelli, yaşlı ve yatalak hastalara evde kuaförlük ve berberlik hizmeti veriliyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla start verilen evde berberlik hizmetine destek veren Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik, ilk traşı diyaliz hastası Emin Özkan’a yaptı. Gebze Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kemal Tetik ile birlikte diyaliz hastası Emin Özkan’ın Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evini ziyaret eden Kenan Çelik, Emin Özkan adlı vatandaşa saç ve sakal traşı yaptı. BAŞKAN KÖŞKER’E TEŞEKKÜR Haftanın üç günü diyaliz makinasına girdiğini belirten Emin Özkan, halsiz düştüğü için dışarıya çıkamadığını ifade ederek hizmeti başlatan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Oda Başkanı Kenan Çelik’e teşekkür etti. Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Kemal Tetik de, Başkan Köşker’in talimatıyla başlatılan uygulamanın bay-bayan, yaşlı, engelli ve yatalak hastaları kapsadığını belirterek, “Bu güzel projede bizlere destek olan Gebze Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik ve şahsında berber ve kuaför esnafımıza teşekkür ediyoruz. Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlarımız belediyemizin Beyaz Masa servisine 642 04 30 Nolu telefondan dahili 1324’ü bağlatarak randevu alabilirler” dedi.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in “Engelsiz Şehir” hedefi kapsamında başlatılan uygulamayla ilçede yaşayan engelli, yaşlı ve yatalak hastalara evde kuaförlük ve berberlik hizmeti verilmeye başlandı.

İLK HİZMET ODA BAŞKANI KENAN ÇELİK’TEN

Gebze Belediyesi ile Gebze Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliğiyle ilçe sınırlarında yaşayan engelli, yaşlı ve yatalak hastalara evde kuaförlük ve berberlik hizmeti veriliyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla start verilen evde berberlik hizmetine destek veren Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik, ilk traşı diyaliz hastası Emin Özkan’a yaptı. Gebze Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kemal Tetik ile birlikte diyaliz hastası Emin Özkan’ın Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evini ziyaret eden Kenan Çelik, Emin Özkan adlı vatandaşa saç ve sakal traşı yaptı.

BAŞKAN KÖŞKER’E TEŞEKKÜR

Haftanın üç günü diyaliz makinasına girdiğini belirten Emin Özkan, halsiz düştüğü için dışarıya çıkamadığını ifade ederek hizmeti başlatan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Oda Başkanı Kenan Çelik’e teşekkür etti. Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Kemal Tetik de, Başkan Köşker’in talimatıyla başlatılan uygulamanın bay-bayan, yaşlı, engelli ve yatalak hastaları kapsadığını belirterek, “Bu güzel projede bizlere destek olan Gebze Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik ve şahsında berber ve kuaför esnafımıza teşekkür ediyoruz. Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlarımız belediyemizin Beyaz Masa servisine 642 04 30 Nolu telefondan dahili 1324’ü bağlatarak randevu alabilirler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.