19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Engin'den Ağabeylik Örneği

Spor 30.08.2016 - 21:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Engin'den Ağabeylik Örneği

Çayırovaspor'un tecrübeli file bekçisi Engin, geçen sezon kendisine yedeklik yapan genç kaleci Ender Dursun'a öyle bir jest yaptı ki genç kaleci Ender gözyaşlarını tutamadı.

Tecrübeli File bekçisi Engin, kardeşi gibi sevdiği, tecrübesini yansıttığı yedeği Ender Dursun'a hediye olarak aldığı kramponlarla Ender'e duygulu anlar yaşattı. Hediyesine çok sevine Ender Dursun sosyal medyadan Engin'e şöyle teşekkür etti.   Engin Müge Varıcıoğlu Abim Allah Razı olsun Yeni sezonda İnşallah Bunları Giyicem Bu hediyeni Hayatta unutmam İdman Boyunca Mutluydum Yani Ne Desem Her Zaman dediğim Gibi Öz Abimden Daha Çok seviyorum Seni Abi Gençler TİEMPO Markası Şiii :D :D :D Adamın Hası Aldı Eskise Müzeye Koyarım yani O kadar Değerli Bu Krampon :D        
Çayırovaspor'un tecrübeli file bekçisi Engin, geçen sezon kendisine yedeklik yapan genç kaleci Ender Dursun'a öyle bir jest yaptı ki genç kaleci Ender gözyaşlarını tutamadı.

Tecrübeli File bekçisi Engin, kardeşi gibi sevdiği, tecrübesini yansıttığı yedeği Ender Dursun'a hediye olarak aldığı kramponlarla Ender'e duygulu anlar yaşattı. Hediyesine çok sevine Ender Dursun sosyal medyadan Engin'e şöyle teşekkür etti.

 

Engin Müge Varıcıoğlu Abim Allah Razı olsun Yeni sezonda İnşallah Bunları Giyicem Bu hediyeni Hayatta unutmam İdman Boyunca Mutluydum Yani Ne Desem Her Zaman dediğim Gibi Öz Abimden Daha Çok seviyorum Seni Abi Gençler TİEMPO Markası Şiii :D :D :D Adamın Hası Aldı Eskise Müzeye Koyarım yani O kadar Değerli Bu Krampon :D
 
 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.