Erbakan, Gebze'ye geliyor

Gebze 08.06.2017 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Erbakan, Gebze'ye geliyor

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Erbakan Vakfı tarafından organize edilen iftar programı için Gebze'ye gelecek Milli Görüş lideri merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu olan Fatih Erbakan, Gebze Tatlıkuyu Kapalı Pazar Alanı’nda kurulacak büyük iftar sofrasına konuk olacak. 17 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek iftar programında vakıf üyeleri ve Milli Görüş hareketinin temsilcileriyle bir araya gelecek olan Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın gündeme dair açıklamalar yapması bekleniyor. Erbakan Vakfı Gebze Temsilcisi Engin Kılıç ise tüm Gebzelileri ve Erbakan gönüllülerini iftar programına davet etti. 

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Erbakan Vakfı tarafından organize edilen iftar programı için Gebze'ye gelecek

Milli Görüş lideri merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu olan Fatih Erbakan, Gebze Tatlıkuyu Kapalı Pazar Alanı’nda kurulacak büyük iftar sofrasına konuk olacak.

17 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek iftar programında vakıf üyeleri ve Milli Görüş hareketinin temsilcileriyle bir araya gelecek olan Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın gündeme dair açıklamalar yapması bekleniyor.

Erbakan Vakfı Gebze Temsilcisi Engin Kılıç ise tüm Gebzelileri ve Erbakan gönüllülerini iftar programına davet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.