Erbakan Kocaeli teşkilatının misafiri oldu!

Siyaset 06.07.2020 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Erbakan Kocaeli teşkilatının misafiri oldu!

Yeniden Refah Partisi Kocaeli teşkilatı, Derince Mersincik mesire alanında bir araya geldi. Derince Mersincik Mesire Alanı’nda Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleşen piknik buluşmasına yoğun katılım oldu. Gençlik kolları üyeleri tarafından maske ve dezenfektan dağıtılarak sosyal mesafe kuralına uyulan programda İl divan toplantısı da gerçekleşti. ARTIK KOLLARI SIVAMANIN TAM ZAMANI İl Başkan yardımcıları ve gençlik kollarının sunduğu raporların ardından konuşan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Kocaeli’de 10 bin 500 üye kaydığının olduğunu söyledi. Konuşma öncesi ceketini ve kravatını çıkarıp kollarını sıvayan Aras, “Artık ceketi çıkarmanın, kravatı çözmenin ve kolları sıvamanın tam zamanıdır” diyerek teşkilatına yeniden çalışmalara başlama talimatı verdi. KOCAELİ TEŞKİLATI BİZİM MEDAR-I İFTİHARIMIZDIR Aras’ın ardından “Kocaeli teşkilatı bizim medar-ı iftiharımızdır.” diyerek Kocaeli teşkilatına teşekkür eden Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, küresel salgın hastalık sonrasında ilk halka açık programı yapan Kocaeli teşkilatını kutladı. Kocaeli teşkilatı bizim dinamomuz ve medar-ı iftiharımızdır” dedi. EKONOMİNİN KURTULUŞ REÇETESİNİ AÇIKLIYORUZ Ülke ekonomisinin kalkınma reçetesinin ellerinde olduğunu açıklayan Erbakan, haftaya ekonomik kalkınma paketini kamuoyuna ilan edeceklerini de ifade ederek, Hükümeti ekonomi politikaları ile eleştirdi. Erbakan; “sizin Kemal Derviş den, Mesut Yılmaz dan tek farkınız, beş vakit namaz kılmanız, senede üç defa umreye gitmeniz, imam hatip mezunu olmanızdır. Siz bu haliniz ile ihrama girmiş Kemal Dervişe, imam hatip mezunu Mesut Yılmaz’ a benziyorsunuz.” İfadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli teşkilatı, Derince Mersincik mesire alanında bir araya geldi. Derince Mersincik Mesire Alanı’nda Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleşen piknik buluşmasına yoğun katılım oldu. Gençlik kolları üyeleri tarafından maske ve dezenfektan dağıtılarak sosyal mesafe kuralına uyulan programda İl divan toplantısı da gerçekleşti.

ARTIK KOLLARI SIVAMANIN TAM ZAMANI

İl Başkan yardımcıları ve gençlik kollarının sunduğu raporların ardından konuşan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Kocaeli’de 10 bin 500 üye kaydığının olduğunu söyledi. Konuşma öncesi ceketini ve kravatını çıkarıp kollarını sıvayan Aras, “Artık ceketi çıkarmanın, kravatı çözmenin ve kolları sıvamanın tam zamanıdır” diyerek teşkilatına yeniden çalışmalara başlama talimatı verdi.

KOCAELİ TEŞKİLATI BİZİM MEDAR-I İFTİHARIMIZDIR

Aras’ın ardından “Kocaeli teşkilatı bizim medar-ı iftiharımızdır.” diyerek Kocaeli teşkilatına teşekkür eden Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, küresel salgın hastalık sonrasında ilk halka açık programı yapan Kocaeli teşkilatını kutladı. Kocaeli teşkilatı bizim dinamomuz ve medar-ı iftiharımızdır” dedi.

EKONOMİNİN KURTULUŞ REÇETESİNİ AÇIKLIYORUZ

Ülke ekonomisinin kalkınma reçetesinin ellerinde olduğunu açıklayan Erbakan, haftaya ekonomik kalkınma paketini kamuoyuna ilan edeceklerini de ifade ederek, Hükümeti ekonomi politikaları ile eleştirdi. Erbakan; “sizin Kemal Derviş den, Mesut Yılmaz dan tek farkınız, beş vakit namaz kılmanız, senede üç defa umreye gitmeniz, imam hatip mezunu olmanızdır. Siz bu haliniz ile ihrama girmiş Kemal Dervişe, imam hatip mezunu Mesut Yılmaz’ a benziyorsunuz.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.