Erdoğan'dan Kurban Bayramı Tatili Muammasına Yanıt

11.08.2017 - 17:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Erdoğan'dan Kurban Bayramı Tatili Muammasına Yanıt

Turizmciler Kurban Bayramı tatilinin 10 güne çıkarılmasını isterken, gözler hükümetin vereceği karara çevrildi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasıyla ilgili sorular üzerine, "Bakanlar Kurulu'nda konuşacağız ondan sonra sizinle paylaşırlar. Esnaf 'Uzatmayın, bize zararı oluyor' diyor" ifadesini kullandı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de konuyla ilgili, "Türkiye olarak tatilden daha çok çalışmaya ve üretmeye ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bununla ilgili alınacak kararlara da saygı duyuyorum" demişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da "Kurban Bayramı tatili uzayacak mı?" sorularına, "Hükümet 10 günü programına aldı. Turizm açısından isabetli olur. Şu anda Antalya yüzde 80'i yakalamış vaziyette bu da turizmdeki açığımızı kapatma fırsatı verir. Salı günü Bakanlar kurulu var hayırlı olur." dedi.    

Turizmciler ı tatilinin 10 güne çıkarılmasını isterken, gözler hükümetin vereceği karara çevrildi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasıyla ilgili sorular üzerine, "Bakanlar Kurulu'nda konuşacağız ondan sonra sizinle paylaşırlar. Esnaf 'Uzatmayın, bize zararı oluyor' diyor" ifadesini kullandı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de konuyla ilgili, "Türkiye olarak tatilden daha çok çalışmaya ve üretmeye ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bununla ilgili alınacak kararlara da saygı duyuyorum" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da "Kurban Bayramı tatili uzayacak mı?" sorularına, "Hükümet 10 günü programına aldı. Turizm açısından isabetli olur. Şu anda Antalya yüzde 80'i yakalamış vaziyette bu da turizmdeki açığımızı kapatma fırsatı verir. Salı günü Bakanlar kurulu var hayırlı olur." dedi.  


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.