19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Erdoğan Konuşacak

14.08.2017 - 20:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Erdoğan Konuşacak

AK Parti, kuruluşunun 16'ncı yıl dönümünü bugün Ankara'daki Harikalar Diyarı Parkı'nda düzenlenen törenlerle kutluyor. 6 bin kişinin davet edildiği törende, Erdoğan ve Yıldırım, konuşma yapacak.

AK PARTİ'NİN 16 YILI GÖSTERİLECEK AK Parti'nin 16 yıllık serüveni, sinevizyon gösterisinde katılımcılara anlatılacak. Öte yandan, iktidar partisinin aylık yayın organı  Türkiye Bülteni'nin ağustos sayısında da partinin 16 yıllık kronolojik öyküsüne yer verildi.       16 YILLIK SERÜVEN, FOTOĞRAFLARLA HATIRLATILACAK Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, büyük kutlamalar yerine daha sade etkinlikler yapmayı planlayan  AK Partitarafından etkinlik alanına, partinin 16 yıllık hikayesini anlatan fotoğraflardan oluşan bir "Zaman Tüneli" ve partiyle ilgili yazılmış kitapların bulunacağı mini kütüphane kuruldu. Etkinlikte, 16'ncı yıla özel hazırlanan  AK Parti'nin 16 yıllık hikayesi ve  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi hayatını anlatan filmler de davetlilere gösterilecek. ERDOĞAN VE YILDIRIM'IN KONUŞMALARI İLE SONA ERECEK Program,  Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan  Binali Yıldırım'ın konuşmalarıyla sona erecek. 6 BİN KİŞİ DAVET EDİLDİ AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı'nın düzenlediği etkinliğe, partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeleri, bakanlar, milletvekilleri, kurucu üyelerin yanı sıra bugüne kadar görev almış bakanlar ve milletvekilleri, belediye başkanları, il, ilçe başkanları, il, ilçelerin kadın ve gençlik kolları başkanları ile belde başkanlarından oluşan yaklaşık 6 bin kişi davet edildi.
AK Parti, kuruluşunun 16'ncı yıl dönümünü bugün Ankara'daki Harikalar Diyarı Parkı'nda düzenlenen törenlerle kutluyor. 6 bin kişinin davet edildiği törende, Erdoğan ve Yıldırım, konuşma yapacak.

AK PARTİ'NİN 16 YILI GÖSTERİLECEK

AK Parti'nin 16 yıllık serüveni, sinevizyon gösterisinde katılımcılara anlatılacak. Öte yandan, iktidar partisinin aylık yayın organı  Türkiye Bülteni'nin ağustos sayısında da partinin 16 yıllık kronolojik öyküsüne yer verildi.

 

 

 

16 YILLIK SERÜVEN, FOTOĞRAFLARLA HATIRLATILACAK

Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, büyük kutlamalar yerine daha sade etkinlikler yapmayı planlayan  AK Partitarafından etkinlik alanına, partinin 16 yıllık hikayesini anlatan fotoğraflardan oluşan bir "Zaman Tüneli" ve partiyle ilgili yazılmış kitapların bulunacağı mini kütüphane kuruldu. Etkinlikte, 16'ncı yıla özel hazırlanan  AK Parti'nin 16 yıllık hikayesi ve  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi hayatını anlatan filmler de davetlilere gösterilecek.

ERDOĞAN VE YILDIRIM'IN KONUŞMALARI İLE SONA ERECEK

Program,  Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan  Binali Yıldırım'ın konuşmalarıyla sona erecek.

6 BİN KİŞİ DAVET EDİLDİ

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı'nın düzenlediği etkinliğe, partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeleri, bakanlar, milletvekilleri, kurucu üyelerin yanı sıra bugüne kadar görev almış bakanlar ve milletvekilleri, belediye başkanları, il, ilçe başkanları, il, ilçelerin kadın ve gençlik kolları başkanları ile belde başkanlarından oluşan yaklaşık 6 bin kişi davet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.