"Erdoğan'la görüşme yok"

30.11.2015 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

"Erdoğan'la görüşme yok"

Suriye sınırında Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının Türk F-16 jetleri tarafından düşürülmesi sonrası Ankara ile Moskova arasındaki siyasi gerilim devam ediyor.

Kremlin, Paris'te Erdoğan ile Putin arasında bir görüşme planlanmadığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı kaynakları da Paris'te Putin ile görüşme olmadığını bildirdi.   Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeyi planlamadığını" söyledi. Rusya'yla yaşanan uçak krizinin ardından Erdoğan ile Putin arasında Paris'te bir görüşme gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine ilişkin soruları yanıtlayan Peskov, "Böyle bir görüşme planlanmıyor. Üzerinde  çalışmalar yapılmıyor" dedi. Peskov, Putin ile ABD Başkanı Barack Obama'nın ise muhtemelen bir araya geleceğini belirtti.     "RUSYA ATEŞLE OYNAMASIN" Erdoğan, "Rusya'ya giden vatandaşlarımıza eziyete vardırmak, evet ateşle oynamaktır. Bölgede ticari faaliyet veya insani yardım amaçlı olarak bulunabilecek TIR'ları sorumsuz bir şekilde vurmak, evet ateşle oynamaktır. Rusya'ya çok samimi olarak, ateşle oynamamasını tavsiye ediyoruz." demişti.
Suriye sınırında Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının Türk F-16 jetleri tarafından düşürülmesi sonrası Ankara ile Moskova arasındaki siyasi gerilim devam ediyor.

Kremlin, Paris'te Erdoğan ile Putin arasında bir görüşme planlanmadığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı kaynakları da Paris'te Putin ile görüşme olmadığını bildirdi.

 

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeyi planlamadığını" söyledi.

Rusya'yla yaşanan uçak krizinin ardından Erdoğan ile Putin arasında Paris'te bir görüşme gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine ilişkin soruları yanıtlayan Peskov, "Böyle bir görüşme planlanmıyor. Üzerinde  çalışmalar yapılmıyor" dedi.

Peskov, Putin ile ABD Başkanı Barack Obama'nın ise muhtemelen bir araya geleceğini belirtti.

 

 

"RUSYA ATEŞLE OYNAMASIN"

Erdoğan, "Rusya'ya giden vatandaşlarımıza eziyete vardırmak, evet ateşle oynamaktır. Bölgede ticari faaliyet veya insani yardım amaçlı olarak bulunabilecek TIR'ları sorumsuz bir şekilde vurmak, evet ateşle oynamaktır. Rusya'ya çok samimi olarak, ateşle oynamamasını tavsiye ediyoruz." demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.