ERDOĞAN NET KONUŞTU

25.01.2018 - 21:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ERDOĞAN NET KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin operasyonunun 6. gününde, Hatay'daki Harekat Merkezi'ne gitti. Askerlere hitap eden Erdoğan, "Operasyon netice alınana dek sürecek." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın 6. gününde Hatay'daki Harekat Merkezi'ne gitti. Erdoğan burada yaptığı açıklamada , "Operasyon teröristleri temizlemek için yapılıyor. Afrin terörden temizlenince asli sakinlerine teslim edilecek." dedi.     HATAY'DAKİ HAREKAT MERKEZİNE GİTTİ Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'la birlikte bugün akşam saatlerinde Ankara'dan Zeytin Dalı Harekatı'nın sevk ve idaresinden sorumlu olan 2. Ordu'nun Hatay'daki Harekat Merkezi'ne geçti. ASKERLERE HİTAP ETTİ: OPERASYON NETİCE ALINANA DENK SÜRECEK Bu arada, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın sevk ve idaresinden sorumlu olan 2. Ordu'nun Hatay'daki Harekat Merkezi'nde görev yapan askerlere hitap etti.       Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerlere hitabında, ulusal güvenliği sağlama nedeniyle Afrin'de gerçekleştirilen operasyonun bölgeyi terör unsurlarından temizlemeyi amaçladığına dikkati çekti. Erdoğan, "Amaç bölgeyi terör unsurlarından temizlemek. Türkiye'nin hiç bir ülkenin toprağında gözü yok. Zeytin Dalı Harekatı netice alınana dek sürecek." dedi. BOZDAĞ, CANİKLİ VE ORG. GÜLER DE REFAKAT ETTİ Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in de refakat ettiği kaydedildi. HAREKAT HAKKINDA BİLGİ ALDI Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın beraberindeki heyetle birlikte Harekat Merkezi'ndeki 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel ve diğer askeri yetkililerden Zeytin Dalı Harekatı hakkında bilgi almakta olduğu kaydedildi. YILDIRIM İLE GÖRÜŞMESİ ERTELENDİ Sürpriz ziyaret nedeniyle, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Beştepe'de Başbakan Binali Yıldırım'ı kabulünün de ertelenmiş olduğu öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin operasyonunun 6. gününde, Hatay'daki Harekat Merkezi'ne gitti. Askerlere hitap eden Erdoğan, "Operasyon netice alınana dek sürecek." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın 6. gününde Hatay'daki Harekat Merkezi'ne gitti. Erdoğan burada yaptığı açıklamada , "Operasyon teröristleri temizlemek için yapılıyor. Afrin terörden temizlenince asli sakinlerine teslim edilecek." dedi.

 

 

HATAY'DAKİ HAREKAT MERKEZİNE GİTTİ

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'la birlikte bugün akşam saatlerinde Ankara'dan Zeytin Dalı Harekatı'nın sevk ve idaresinden sorumlu olan 2. Ordu'nun Hatay'daki Harekat Merkezi'ne geçti.

ASKERLERE HİTAP ETTİ: OPERASYON NETİCE ALINANA DENK SÜRECEK

Bu arada, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın sevk ve idaresinden sorumlu olan 2. Ordu'nun Hatay'daki Harekat Merkezi'nde görev yapan askerlere hitap etti.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerlere hitabında, ulusal güvenliği sağlama nedeniyle Afrin'de gerçekleştirilen operasyonun bölgeyi terör unsurlarından temizlemeyi amaçladığına dikkati çekti.

Erdoğan, "Amaç bölgeyi terör unsurlarından temizlemek. Türkiye'nin hiç bir ülkenin toprağında gözü yok. Zeytin Dalı Harekatı netice alınana dek sürecek." dedi.

BOZDAĞ, CANİKLİ VE ORG. GÜLER DE REFAKAT ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in de refakat ettiği kaydedildi.

HAREKAT HAKKINDA BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın beraberindeki heyetle birlikte Harekat Merkezi'ndeki 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel ve diğer askeri yetkililerden Zeytin Dalı Harekatı hakkında bilgi almakta olduğu kaydedildi.

YILDIRIM İLE GÖRÜŞMESİ ERTELENDİ

Sürpriz ziyaret nedeniyle, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Beştepe'de Başbakan Binali Yıldırım'ı kabulünün de ertelenmiş olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.