Erdoğan çiftinden kötü haber!

19.01.2015 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Erdoğan çiftinden kötü haber!

Erdoğan ile eşi Belçim Bilgin, cumartesi gecesi dostlarıyla birlikte yemeğe gitti. Yılmaz Erdoğan'ın mekanı apar topar terk etmesi kafalarda soru işareti yarattı.

Yılmaz Erdoğan ile eşi Belçim Bilgin'in, cumartesi gecesi Etiler'de dostlarıyla birlikte gittikleri restoranı, Yılmaz Erdoğan'ın apar topar terk etmesi kafalarda soru işareti yarattı. ÇİFT TARTIŞTI MI?Belçim Bilgin Erdoğan ise eşinin ardından arka kapıya çağırdığı araçla ayrıldı. İçerideYılmaz Erdoğan'ın başkalarıyla ilgilenmesine kızan eşinin duruma tepki gösterdiği ve ikilinin arasında minik bir tartışma çıktığı iddia edildi. Erdoğan'ın sinirlendiği için erken çıktığı öğrenildi.
Erdoğan ile eşi Belçim Bilgin, cumartesi gecesi dostlarıyla birlikte yemeğe gitti. Yılmaz Erdoğan'ın mekanı apar topar terk etmesi kafalarda soru işareti yarattı.

Yılmaz Erdoğan ile eşi Belçim Bilgin'in, cumartesi gecesi Etiler'de dostlarıyla birlikte gittikleri restoranı, Yılmaz Erdoğan'ın apar topar terk etmesi kafalarda soru işareti yarattı.

ÇİFT TARTIŞTI MI?

Belçim Bilgin Erdoğan ise eşinin ardından arka kapıya çağırdığı araçla ayrıldı. İçerideYılmaz Erdoğan'ın başkalarıyla ilgilenmesine kızan eşinin duruma tepki gösterdiği ve ikilinin arasında minik bir tartışma çıktığı iddia edildi. Erdoğan'ın sinirlendiği için erken çıktığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.