Eren Erdem Darıca’ya geliyor

Siyaset 15.11.2019 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Eren Erdem Darıca’ya geliyor

HABER: KÜBRA AKABALI CHP İstanbul eski Milletvekili Eren Erdem, CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nın 15 Aralık’ta gerçekleştirilecek 5. Olağan İlçe Kongresine geliyor. CHP Kocaeli’de kongre süreci geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Darıca’da da delege seçimleri 17 Kasım Pazar günü yapılacak. Delege seçimlerinin ardından ilçe kongresini 15 Aralık’ta gerçekleştireceği öğrenildi. Kongre hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, “Kongre sürecimiz tüm hızıyla devam ediyor. Pazar günü 14 mahallenin tamamında mahalle delege seçimi gerçekleştireceğiz. EREN ERDEM KATILACAK 5. Olağan İlçe Kongremizi 15 Aralık Pazar günü Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. Daha önce de belirttiğim gibi ben aday olmayacağım. Kongrede aday olacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Kimsenin kırılmadığı, üzülmediği örnek bir ilçe kongresi olmasını diliyorum. İlçe kongremize CHP İstanbul eski Milletvekili Eren Erdem katılacak. Demokrasi şöleninin yaşanacağı ilçe kongremize tüm partililerimizi ve Darıca'lı vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

CHP İstanbul eski Milletvekili Eren Erdem, CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nın 15 Aralık’ta gerçekleştirilecek 5. Olağan İlçe Kongresine geliyor. CHP Kocaeli’de kongre süreci geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Darıca’da da delege seçimleri 17 Kasım Pazar günü yapılacak. Delege seçimlerinin ardından ilçe kongresini 15 Aralık’ta gerçekleştireceği öğrenildi. Kongre hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, “Kongre sürecimiz tüm hızıyla devam ediyor. Pazar günü 14 mahallenin tamamında mahalle delege seçimi gerçekleştireceğiz.

EREN ERDEM KATILACAK

5. Olağan İlçe Kongremizi 15 Aralık Pazar günü Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. Daha önce de belirttiğim gibi ben aday olmayacağım. Kongrede aday olacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Kimsenin kırılmadığı, üzülmediği örnek bir ilçe kongresi olmasını diliyorum. İlçe kongremize CHP İstanbul eski Milletvekili Eren Erdem katılacak. Demokrasi şöleninin yaşanacağı ilçe kongremize tüm partililerimizi ve Darıca'lı vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.