19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ergün ‘Bizim değil onların sorunu’

Siyaset 16.07.2020 - 14:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ergün ‘Bizim değil onların sorunu’

Deva Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Nihat Ergün, partiye bu kadar 100 bin kişinin başvurduğunu söyledi. Ergün, “AK Parti'den gelecek oylar bizim değil onların sorunu. Çözüm üretmiyorlar" ifadelerini kullandı. Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı, Deva Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Nihat Ergün, partinin süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ergün; “Ayaküstü fikirler hemen kararnameye dönüşüyor. En tehlikeli fikirler ayaküstü alınan parlak fikirlerdir. Türkiye'nin karar alma mekanizması başkanlık sistemiyle tarumar edildi. Türkiye'nin sistem sorunu derinleşti” ifadelerini kullandı. 100 BİN BAŞVURU VAR! 3 kişiyle yazacağımız tüzüğü 300 kişi ile yazdık. Teşkilatları ortak akıl mekanizması ile yürütüyoruz. Bunu kurumsal hale getirme çabasındayız. DEVA Partisi'ne risklere rağmen 100 bin başvuru oldu. Türkiye'nin 81 vilayetine dağılan bir ilgi var. Değişim algısını İstanbul'dan Van'a hissettik, gördük. Kimsenin beklemediği büyük bir değişim gerçekleşecek. Biz belli bir partinin tabanını hedef almıyoruz. Şu partinin altını oymak, onla uğraşmak gibi bir derdimiz yok. Gelecek oylar bizim değil, onların sorunu Nerede yanlış yapıyoruz demiyorlar. Üfürükçülerden medet uman insanlar gibiler.

Deva Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Nihat Ergün, partiye bu kadar 100 bin kişinin başvurduğunu söyledi. Ergün, “AK Parti'den gelecek oylar bizim değil onların sorunu. Çözüm üretmiyorlar" ifadelerini kullandı. Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı, Deva Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Nihat Ergün, partinin süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ergün; “Ayaküstü fikirler hemen kararnameye dönüşüyor. En tehlikeli fikirler ayaküstü alınan parlak fikirlerdir. Türkiye'nin karar alma mekanizması başkanlık sistemiyle tarumar edildi. Türkiye'nin sistem sorunu derinleşti” ifadelerini kullandı.

100 BİN BAŞVURU VAR!

3 kişiyle yazacağımız tüzüğü 300 kişi ile yazdık. Teşkilatları ortak akıl mekanizması ile yürütüyoruz. Bunu kurumsal hale getirme çabasındayız. DEVA Partisi'ne risklere rağmen 100 bin başvuru oldu. Türkiye'nin 81 vilayetine dağılan bir ilgi var. Değişim algısını İstanbul'dan Van'a hissettik, gördük. Kimsenin beklemediği büyük bir değişim gerçekleşecek. Biz belli bir partinin tabanını hedef almıyoruz. Şu partinin altını oymak, onla uğraşmak gibi bir derdimiz yok. Gelecek oylar bizim değil, onların sorunu Nerede yanlış yapıyoruz demiyorlar. Üfürükçülerden medet uman insanlar gibiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.