Ergüney Darıca’ya atandı!

Sağlık 03.10.2020 - 17:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ergüney Darıca’ya atandı!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü iken geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden Şenol Ergüney, Darıca’da doktorluk yapacak. Kocaeli İl Sağlık Müdürü iken geçtiğimiz günlerde kendi isteğiyle görevinden istifa eden Şenol Ergüney, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine doktor olarak atandı. Farabi’de Op.Doktor olarak izin dönüşü göreve başlayacak olan Ergüney’in çalışma yerini kendi seçtiği ve kendi isteği doğrultusunda Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Doktor olarak çalışacağı öğrenildi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü iken geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden Şenol Ergüney, Darıca’da doktorluk yapacak.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü iken geçtiğimiz günlerde kendi isteğiyle görevinden istifa eden Şenol Ergüney, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine doktor olarak atandı. Farabi’de Op.Doktor olarak izin dönüşü göreve başlayacak olan Ergüney’in çalışma yerini kendi seçtiği ve kendi isteği doğrultusunda Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Doktor olarak çalışacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.