GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Ergüney, Gebze’deki karantina yurtlarında!

Gebze 07.04.2020 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ergüney, Gebze’deki karantina yurtlarında!

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, yurtlarda takip edilecek olan kişiler için çalışmaları yerinde değerlendirdi. Covit 19 hastalığıyla mücadelede, hastanelerde verilen rutin hizmetlerin yanı sıra genel durumu iyi olan ancak hastalık şüphesi olan vatandaşların evlerine gönderilmeden belirli mekanlarda takip edilmesi amacıyla, Kocaeli Valiliği koordinasyonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ortak çalışma yürütülerek; İzmit, Körfez ve Gebze bölgesindeki 4 tane kredi yurtlar kurumuna bağlı öğrenci yurdu devlet hastanelere tahsis edildi. İYİ ŞEKİLDE HİZMET ÜRETİLMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ Covit 19 hastalığı olası tanısı almış genel durumu iyi olan, hastanede yatarak tedavi görmesine gerek olmayan, hekimler tarafından, tıbbi takiplerinin izole alanlarda yapılması uygun görülen kişilerin kalacağı bu yurtlarda İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney beraberindeki ekip ile incelemelerde bulundu. Hastane İdareleri ile genel işleyiş hakkında bilgi alışverişinin yapıldığı değerlendirmelerde binalarda en iyi şekilde hizmet üretilmesi için gerekli organizasyonlar konuşuldu.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, yurtlarda takip edilecek olan kişiler için çalışmaları yerinde değerlendirdi. Covit 19 hastalığıyla mücadelede, hastanelerde verilen rutin hizmetlerin yanı sıra genel durumu iyi olan ancak hastalık şüphesi olan vatandaşların evlerine gönderilmeden belirli mekanlarda takip edilmesi amacıyla, Kocaeli Valiliği koordinasyonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ortak çalışma yürütülerek; İzmit, Körfez ve Gebze bölgesindeki 4 tane kredi yurtlar kurumuna bağlı öğrenci yurdu devlet hastanelere tahsis edildi.

İYİ ŞEKİLDE HİZMET ÜRETİLMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Covit 19 hastalığı olası tanısı almış genel durumu iyi olan, hastanede yatarak tedavi görmesine gerek olmayan, hekimler tarafından, tıbbi takiplerinin izole alanlarda yapılması uygun görülen kişilerin kalacağı bu yurtlarda İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney beraberindeki ekip ile incelemelerde bulundu. Hastane İdareleri ile genel işleyiş hakkında bilgi alışverişinin yapıldığı değerlendirmelerde binalarda en iyi şekilde hizmet üretilmesi için gerekli organizasyonlar konuşuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.