“Erol Hoca beni çok etkiledi”

Spor 19.06.2018 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Erol Hoca beni çok etkiledi”

ÇAYIROVASPOR’UN YENİ TRANSFERİ MUHARREM KABAN, HEDEF GAZETESİ’NE KONUŞTU

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çayırovaspor’un yeni transferi Muharrem Kaban, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Hedefleri olan bir takıma geldiğini söyleyen 24 yaşındaki oyuncu, transferinin gerçekleşme sürecinde Teknik Direktör Erol Çağlın’ndan çok etkilendiğini ve bu yüzden Çayırovaspor’u tercih ettiğini söyledi. Çayırovaspor’un Kayseri Şekerspor’dan transfer ettiği Muharram Kaban, Hedef Gazetesi’ne samimi açıklamalarda bulundu. Kariyerinde 2.Lig ve 3.Lig tecrübesi de bulunan başarılı orta saha oyuncusu, yeni sezonda Çayırovaspor formasını terleteceği için mutlu olduğunu söyledi. ‘EROL HOCA HEDEFLERİNİ ANLATTI’ Yeşil siyahlıları tercih etme sürecini anlatan Muharrem, ‘’Çayırovaspor’dan beni ilk arayan kişi Teknik Direktör Erol Çağlın oldu. Erol Hoca bana Çayırovaspor’un misyonunu ve hedeflerini anlattı. Futbolu çok sevdiğini ve değer verdiğini bana htirdi. Bu sözleri de açıkçası beni çok etkiledi. Bu yüzden Çayırovaspor’u doğru adres olarak gördüm ve teklifi kabul ettim’’dedi. ‘ÇAYIROVASPOR İÇİN OLUMLU REFERANSLAR ALDIM’ Çayırovaspor hakkında hep olumlu referanslar aldığını söyleyen yeni transfer Muharrem Kaban, geçen sezon Çayırovaspor’un grubunda şampiyon olan Şile Yıldızspor’da oynayan futbolcu arkadaşlarından Çayırovaspor ile ilgili olumlu sözler duyduğunu söyledi. ‘FEDAKARLIĞIN KARŞILIĞINI VERECEĞİM’ Trabzon’da yaşayan Muharrem Kaban, eğitim hayatı sebebiyle normal şartlar altında Trabzon’dan dışarı çıkmayı düşünmediğini belirterek, ‘’Hedefleri olan bir takım için mücadele etmek beni her zaman heyecanlandırmıştır. Çayırovaspor benim için bir fedakarlık yaptı, ben de bunun karşılığını vererek Çayırovaspor’un hedeflerine katkı sunmak için elimden geleni yapacağım’’dedi.
ÇAYIROVASPOR’UN YENİ TRANSFERİ MUHARREM KABAN, HEDEF GAZETESİ’NE KONUŞTU

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çayırovaspor’un yeni transferi Muharrem Kaban, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Hedefleri olan bir takıma geldiğini söyleyen 24 yaşındaki oyuncu, transferinin gerçekleşme sürecinde Teknik Direktör Erol Çağlın’ndan çok etkilendiğini ve bu yüzden Çayırovaspor’u tercih ettiğini söyledi.

Çayırovaspor’un Kayseri Şekerspor’dan transfer ettiği Muharram Kaban, Hedef Gazetesi’ne samimi açıklamalarda bulundu. Kariyerinde 2.Lig ve 3.Lig tecrübesi de bulunan başarılı orta saha oyuncusu, yeni sezonda Çayırovaspor formasını terleteceği için mutlu olduğunu söyledi.

‘EROL HOCA HEDEFLERİNİ ANLATTI’

Yeşil siyahlıları tercih etme sürecini anlatan Muharrem, ‘’Çayırovaspor’dan beni ilk arayan kişi Teknik Direktör Erol Çağlın oldu. Erol Hoca bana Çayırovaspor’un misyonunu ve hedeflerini anlattı. Futbolu çok sevdiğini ve değer verdiğini bana htirdi. Bu sözleri de açıkçası beni çok etkiledi. Bu yüzden Çayırovaspor’u doğru adres olarak gördüm ve teklifi kabul ettim’’dedi.

‘ÇAYIROVASPOR İÇİN OLUMLU REFERANSLAR ALDIM’

Çayırovaspor hakkında hep olumlu referanslar aldığını söyleyen yeni transfer Muharrem Kaban, geçen sezon Çayırovaspor’un grubunda şampiyon olan Şile Yıldızspor’da oynayan futbolcu arkadaşlarından Çayırovaspor ile ilgili olumlu sözler duyduğunu söyledi.

‘FEDAKARLIĞIN KARŞILIĞINI VERECEĞİM’

Trabzon’da yaşayan Muharrem Kaban, eğitim hayatı sebebiyle normal şartlar altında Trabzon’dan dışarı çıkmayı düşünmediğini belirterek, ‘’Hedefleri olan bir takım için mücadele etmek beni her zaman heyecanlandırmıştır. Çayırovaspor benim için bir fedakarlık yaptı, ben de bunun karşılığını vererek Çayırovaspor’un hedeflerine katkı sunmak için elimden geleni yapacağım’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.