19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Erteleyin!

Sağlık 17.09.2020 - 16:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Erteleyin!

VALİ'DEN KADINLARA KORONAVİRÜS ÇAĞRISI!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu Toplantısı sonrası corona virüs vakalarına ilişkin son dakika verileri paylaştı. Koca Türkiye genelinde ve iller bazında yatak doluluk oranlarının verilerini arkasındaki ekrana yansıyan grafiklerle açıkladı. Türkiye'de son 24 saatte Kovid-19 nedeniyle 63 kişi yaşamını yitirdi. Bir ilde ise Vali yeni vakalarını önlemek için kadınlara çağrı yaptı. KADINLARA ÇAĞRI Sinop'ta, İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği "Kovid-19 Tedbirleri Denetimleri" genelgesi kapsamında denetimler yapıldı. Uygulama kapsamında kentteki iş yerleri, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar ve kafeteryalarda denetim gerçekleştirildi. Vali Erol Karaömeroğlu, Belediye Başkanı Barış Ayhan ve diğer ilgililerin de katıldığı denetimlerde vatandaşlara ve işletme sahiplerine maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında bilgiler verildi. Karaömeroğlu, gazetecilere, salgınla mücadeleyi sadece ceza yazarak kazanamayacaklarını söyledi. Vatandaşlardan komşu, akraba ziyaretlerini ertelemelerini isteyen Karaömeroğlu, "Kadınlar, altın günü gibi faaliyetleri erteleyelim. Bu mücadeleyi birlikte kazanalım. Çünkü bu gibi faaliyetlerde salgının yayılması hızı daha farklı oluyor. Bir kişide olan hastalık 15 kişiye bulaşıyor." diye konuştu.    
VALİ'DEN KADINLARA KORONAVİRÜS ÇAĞRISI!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu Toplantısı sonrası corona virüs vakalarına ilişkin son dakika verileri paylaştı. Koca Türkiye genelinde ve iller bazında yatak doluluk oranlarının verilerini arkasındaki ekrana yansıyan grafiklerle açıkladı. Türkiye'de son 24 saatte Kovid-19 nedeniyle 63 kişi yaşamını yitirdi. Bir ilde ise Vali yeni vakalarını önlemek için kadınlara çağrı yaptı.

KADINLARA ÇAĞRI

Sinop'ta, İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği "Kovid-19 Tedbirleri Denetimleri" genelgesi kapsamında denetimler yapıldı. Uygulama kapsamında kentteki iş yerleri, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar ve kafeteryalarda denetim gerçekleştirildi. Vali Erol Karaömeroğlu, Belediye Başkanı Barış Ayhan ve diğer ilgililerin de katıldığı denetimlerde vatandaşlara ve işletme sahiplerine maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında bilgiler verildi. Karaömeroğlu, gazetecilere, salgınla mücadeleyi sadece ceza yazarak kazanamayacaklarını söyledi. Vatandaşlardan komşu, akraba ziyaretlerini ertelemelerini isteyen Karaömeroğlu, "Kadınlar, altın günü gibi faaliyetleri erteleyelim. Bu mücadeleyi birlikte kazanalım. Çünkü bu gibi faaliyetlerde salgının yayılması hızı daha farklı oluyor. Bir kişide olan hastalık 15 kişiye bulaşıyor." diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.