Ertuğrul Kurdoğlu şampiyon

Spor 17.05.2018 - 17:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ertuğrul Kurdoğlu şampiyon

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik, Spor Bayramı çerçevesinde düzenlenen liselerarası futbol salon turnuvasının şampiyonu Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi oldu. Çayırova Kapalı Spor Salonu’nda oynan final karşılaşmasında rakibi Şehit İlhan kartal Anadolu Lisesi ile maçın normal süresinde 4-4 berabere kalan Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi penaltı atışları sonunda 6-5’lik üstünlüğe ulaştı ve turnuvanın şampiyonu oldu. NEFES KESTİ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Genlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Çayırova’da düzenlenen sportif faaliyetlerde Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi erkek futsal takımında birincilik, kız voleybol takımında birincilik, kız masa tenisi ikincilik, 4*100 bayrak yarışında kız takımı ikincilik, kız futsal takımında üçüncülük ve kız kros takımında üçüncülük ve genç erkek 4*100 bayrak yarışında üçüncülük elde ederek organizasyonlara imza attı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik, Spor Bayramı çerçevesinde düzenlenen liselerarası futbol salon turnuvasının şampiyonu Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi oldu. Çayırova Kapalı Spor Salonu’nda oynan final karşılaşmasında rakibi Şehit İlhan kartal Anadolu Lisesi ile maçın normal süresinde 4-4 berabere kalan Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi penaltı atışları sonunda 6-5’lik üstünlüğe ulaştı ve turnuvanın şampiyonu oldu.

NEFES KESTİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Genlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Çayırova’da düzenlenen sportif faaliyetlerde Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi erkek futsal takımında birincilik, kız voleybol takımında birincilik, kız masa tenisi ikincilik, 4*100 bayrak yarışında kız takımı ikincilik, kız futsal takımında üçüncülük ve kız kros takımında üçüncülük ve genç erkek 4*100 bayrak yarışında üçüncülük elde ederek organizasyonlara imza attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.