Ertuğrul son yolculuğuna uğurlandı!

Darıca 03.10.2019 - 16:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ertuğrul son yolculuğuna uğurlandı!

Darıca Fen Lisesi’nde öğrenim gördüğü sırada, geçtiğimiz yıl Lösemi Hastalığına yakalanan 16 Yaşındaki Ertuğrul Berk Kara, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Genç çocuk bugün Emek Fatih Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Pelitli Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü, Darıca Emniyet Müdürlüğü, Darıca Sağlık Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl "Ertuğrul Berk Kara ve kök hücre bekleyen herkese umut ışığı olmak ister misiniz?" sloganıyla başlatılan kampanya büyük ilgi görmüş ve başta tüm okullar olmak üzere binlerce kişi kan bağışında bulunmuştu. Öte yandan okul arkadaşları ‘Ertuğrul Berk Kara için çal’ adıyla ‘Çiğdem der ki ben alayım’ adlı türküyü seslendirerek klip çekti. GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI Ancak, Ertuğrul Berk Kara için uygun donör bulunamadı ve dün tedavi gördüğü Şişli Etfal Hastanesi’nde tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bugün Emek Fatih Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Pelitli Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ertuğrul Berk Kara’nın cenazesine Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. ERTUĞRUL’U OKULU UNUTMADI! Öte yandan Bir süredir kansere karşı verdiği mücadelesine bünyesi yenik düşen Darıca Fen Lisesi öğrencisi Ertuğrul Berk Kara için okulunda da tören düzenlendi. Darıca Fen Lisesi bahçesinde yapılan törene Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Okul Müdürü Yakup Çelik, okul öğretmenleri, Ertuğrul Berk Kara’nın anne ve babası, öğrenciler ve bazı veliler katıldılar. Tören sonunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni tarafından yapılan dualarla Ertuğrul Berk Kara, son yolculuğuna uğurlandı.            
Darıca Fen Lisesi’nde öğrenim gördüğü sırada, geçtiğimiz yıl Lösemi Hastalığına yakalanan 16 Yaşındaki Ertuğrul Berk Kara, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Genç çocuk bugün Emek Fatih Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Pelitli Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü, Darıca Emniyet Müdürlüğü, Darıca Sağlık Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl "Ertuğrul Berk Kara ve kök hücre bekleyen herkese umut ışığı olmak ister misiniz?" sloganıyla başlatılan kampanya büyük ilgi görmüş ve başta tüm okullar olmak üzere binlerce kişi kan bağışında bulunmuştu. Öte yandan okul arkadaşları ‘Ertuğrul Berk Kara için çal’ adıyla ‘Çiğdem der ki ben alayım’ adlı türküyü seslendirerek klip çekti.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI

Ancak, Ertuğrul Berk Kara için uygun donör bulunamadı ve dün tedavi gördüğü Şişli Etfal Hastanesi’nde tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bugün Emek Fatih Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Pelitli Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ertuğrul Berk Kara’nın cenazesine Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ERTUĞRUL’U OKULU UNUTMADI!

Öte yandan Bir süredir kansere karşı verdiği mücadelesine bünyesi yenik düşen Darıca Fen Lisesi öğrencisi Ertuğrul Berk Kara için okulunda da tören düzenlendi. Darıca Fen Lisesi bahçesinde yapılan törene Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Okul Müdürü Yakup Çelik, okul öğretmenleri, Ertuğrul Berk Kara’nın anne ve babası, öğrenciler ve bazı veliler katıldılar. Tören sonunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni tarafından yapılan dualarla Ertuğrul Berk Kara, son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.