Eryarsoy: “100 Bin kişiyi geçeceğiz”

Kocaeli 05.06.2018 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eryarsoy: “100 Bin kişiyi geçeceğiz”

AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, ''Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek mitingimizde kendi rekorumuzu kıracağız. 100 bini aşkın kişinin gelmesini bekliyoruz” dedi.

AK Parti İl Başkan vekili Abdullah Eryarsoy, il binasında gerçekleştirdiği haftalık olağan basın açıklamasında seçim sürecini ve Pazar günü Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek mitingle alakalı açıklamalarda bulundu. Açıklamada konuşan Eryarsoy, “Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla e gerçekleşecek mitingimizde kendi rekorumuzu kıracağız. 100 bini aşkın kişinin gelmesini bekliyoruz.  Cumhurbaşkanımıza moral verecek bir miting yapacağız. Cumhurbaşkanımızın gelişi kentin siyasi dengesini sarsacak” dedi BAĞRIMIZA BASACAĞIZ Eryarsoy, “Tüm teşkilatlarımızla köy ’den kente, Kocaeli nin bütün mahallelerinde çalışmalara devam ediyoruz. Öğlen saat 13.00 gibi başlayan programlar sahura kadar devam ediyor. 10 Haziran Pazar günü yapacağımız mitingde reisimizi bağrımıza basacağız. Mitingle ilgili hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Orhan Barış’ ın başkanlığında 250 kişilik bir ekiple hazırlanıyoruz. Miting için her ilçede 8 er kişilik komisyon kuruldu. İlçeler de durmadan çalışmaya devam ediyor” dedi GELMEK İSTEYEN HERKESİ MİTİNGE GETİRECEĞİZ Biz mitingde de alanları daraltamayıp alanları açacağız. Kendi rekorumuzu kıracağız. En kalabalık mitingi biz yapmıştık. Son mitingde ulaşılan 100 Bini geçeceğiz. Cumhurbaşkanımıza moral verecek bir miting yapacağız. Cumhurbaşkanımızın gelişi kentin siyasi dengesini sarsacak. Bizim lehimize bir miting olacak.  Aday tanıtım kitapçığımızı da hazırladık onları da her yerde dağıtacağız.  Ayrıca her mahalleden miting için en az bir araç getirip gelmek isteyen herkesi mitinge getireceğiz.  Apolet mevzu var. Bu apoletler millet tarafından takılmıştır. TSK’nın apoletlerini kimse sökemez. Seçim dönemi bir sessizlik var ama oy oranı olarak iyiyiz. Daha da iyi olacağız. Bizim hedefimiz 13’te 13’tür” şeklinde konuştu.
AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, ''Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek mitingimizde kendi rekorumuzu kıracağız. 100 bini aşkın kişinin gelmesini bekliyoruz” dedi.

AK Parti İl Başkan vekili Abdullah Eryarsoy, il binasında gerçekleştirdiği haftalık olağan basın açıklamasında seçim sürecini ve Pazar günü Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek mitingle alakalı açıklamalarda bulundu. Açıklamada konuşan Eryarsoy, “Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla e gerçekleşecek mitingimizde kendi rekorumuzu kıracağız. 100 bini aşkın kişinin gelmesini bekliyoruz.  Cumhurbaşkanımıza moral verecek bir miting yapacağız. Cumhurbaşkanımızın gelişi kentin siyasi dengesini sarsacak” dedi

BAĞRIMIZA BASACAĞIZ

Eryarsoy, “Tüm teşkilatlarımızla köy ’den kente, Kocaeli nin bütün mahallelerinde çalışmalara devam ediyoruz. Öğlen saat 13.00 gibi başlayan programlar sahura kadar devam ediyor. 10 Haziran Pazar günü yapacağımız mitingde reisimizi bağrımıza basacağız. Mitingle ilgili hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Orhan Barış’ ın başkanlığında 250 kişilik bir ekiple hazırlanıyoruz. Miting için her ilçede 8 er kişilik komisyon kuruldu. İlçeler de durmadan çalışmaya devam ediyor” dedi

GELMEK İSTEYEN HERKESİ MİTİNGE GETİRECEĞİZ

Biz mitingde de alanları daraltamayıp alanları açacağız. Kendi rekorumuzu kıracağız. En kalabalık mitingi biz yapmıştık. Son mitingde ulaşılan 100 Bini geçeceğiz. Cumhurbaşkanımıza moral verecek bir miting yapacağız. Cumhurbaşkanımızın gelişi kentin siyasi dengesini sarsacak. Bizim lehimize bir miting olacak.  Aday tanıtım kitapçığımızı da hazırladık onları da her yerde dağıtacağız.  Ayrıca her mahalleden miting için en az bir araç getirip gelmek isteyen herkesi mitinge getireceğiz.  Apolet mevzu var. Bu apoletler millet tarafından takılmıştır. TSK’nın apoletlerini kimse sökemez. Seçim dönemi bir sessizlik var ama oy oranı olarak iyiyiz. Daha da iyi olacağız. Bizim hedefimiz 13’te 13’tür” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.