19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eryarsoy’dan o iddialara cevap!

Siyaset 05.05.2020 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Eryarsoy’dan o iddialara cevap!

Hakkında yine iddia söylentileri çıkan AK Parti eski İl Başkanı Abdullah Eryarsoy sert bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı. Yerel seçimlerin ardından AK Parti Genel Merkezinin isteği üzerine İl Başkanlığında istifa eden Abdullah Eryarsoy’un, partisinde istifa edeceği iddiaları zaman zaman gündem geliyordu. Çeşitli platformlara yine yapılan istifa yorumları ile ilgili Eryarsoy sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.  “İLK BENDEN DUYARSINIZ” İstifa iddialarını yalanlayan Eryarsoy’un açıklamaları şöyle; “Bundan tam 1 yıl önce AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevinden istifa ettim. İstifa ederken yaptığım açıklama ile istifa kararımın gerekçelerini detaylı olarak kamuoyu ile paylaştım. O gün istifa ederken yaptığım açıklama hala geçerliliğini korumaktadır. DEVA Partisi'nin teşkilatlanmadan sorumlu Genel başkan Yardımcısı Sn. Nihat Ergün’ün Bugün KARAR Gazetesi’nin bir mülakatında yaptığı gibi, şahsımı ilgilendiren konularda benim haricimde çeşitli platformlarda yapılan yorumlarla ilgilenmediğimi ve bunu doğru bulmadığımı özellikle belirtmek istiyorum. Ben teşkilatlardan yetişen, uzun zaman boyunca emek veren biriyim, nerede, kime, ne zaman, ne söyleyeceğimi çok iyi bilirim. Diğer bir taraftan dün olduğu gibi bugün de birileri benim adıma konuşuyor. Birileri bir yerlere bizi kendince yakıştırıyor. AK Parti’den istifa edeceğime dair benim ağzımdan çıkan bu zaman kadar tek bir kelime olmadı. Eğer böyle bir durum olursa bunu ilk benden duyarsınız, bunu dolaylı olarak birileri aracılığıyla söylemem, çıkar kamuoyuna kendim açıklarım.”

Hakkında yine iddia söylentileri çıkan AK Parti eski İl Başkanı Abdullah Eryarsoy sert bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

Yerel seçimlerin ardından AK Parti Genel Merkezinin isteği üzerine İl Başkanlığında istifa eden Abdullah Eryarsoy’un, partisinde istifa edeceği iddiaları zaman zaman gündem geliyordu. Çeşitli platformlara yine yapılan istifa yorumları ile ilgili Eryarsoy sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. 

“İLK BENDEN DUYARSINIZ”

İstifa iddialarını yalanlayan Eryarsoy’un açıklamaları şöyle; “Bundan tam 1 yıl önce AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevinden istifa ettim. İstifa ederken yaptığım açıklama ile istifa kararımın gerekçelerini detaylı olarak kamuoyu ile paylaştım. O gün istifa ederken yaptığım açıklama hala geçerliliğini korumaktadır. DEVA Partisi'nin teşkilatlanmadan sorumlu Genel başkan Yardımcısı Sn. Nihat Ergün’ün Bugün KARAR Gazetesi’nin bir mülakatında yaptığı gibi, şahsımı ilgilendiren konularda benim haricimde çeşitli platformlarda yapılan yorumlarla ilgilenmediğimi ve bunu doğru bulmadığımı özellikle belirtmek istiyorum. Ben teşkilatlardan yetişen, uzun zaman boyunca emek veren biriyim, nerede, kime, ne zaman, ne söyleyeceğimi çok iyi bilirim. Diğer bir taraftan dün olduğu gibi bugün de birileri benim adıma konuşuyor. Birileri bir yerlere bizi kendince yakıştırıyor. AK Parti’den istifa edeceğime dair benim ağzımdan çıkan bu zaman kadar tek bir kelime olmadı. Eğer böyle bir durum olursa bunu ilk benden duyarsınız, bunu dolaylı olarak birileri aracılığıyla söylemem, çıkar kamuoyuna kendim açıklarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.