19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Erzincan'da altın bulduk 1-1

Spor 03.12.2017 - 15:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Erzincan'da altın bulduk 1-1

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, nefeslerin tutulduğu maçta deplasmanda konuk olduğu Erzincanspor ile 1-1 berabere kalarak altın değerinde 1 puan kazandı.

Erzincan 13 Şubat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Darıca G.B kulüp yöneticisi Mücahid Vural, belediye meclis üyeleri ve yaklaşık 2000 futbolsever takip etti. ERMAN'DAN TECRÜBE KOKAN GOL Mücadelenin ilk çeyrek bölümünde her iki kalede de net bir pozisyon yaşanmazken, 16.dakikada ilk tehlikeyi yakalayan ev sahibi Anagold 24 Erzincanspor bu atakta golü buldu. Sağ kanattan yapılan güzel ortada tecrübeli oyuncu Erman Kılıç'ın şık kafa vuruşu kaleci Gökhan Köstereli'nin bakışları arasında ağlarla buluştu. Bu golden sonra topla daha çok oynayan sarı yeşilli temsilcimiz, duran toplarla tehlike yaratmaya çalışsa da aradığı gole ulaşamadı ve ilk yarı ev sahibi ekinin 1-0'lık üstünlüğüyle geçildi. ÖZER HATAYI AFFETMEDİ Darıca Gençlerbirliği karşılaşmanın ikinci yarısına golle başladı. 48.dakikada Erzincan kalecisi Bilal ve savunmanın birbirleriyle anlaşmazlığı sonucu araya giren Özer Kutlu topu boş ağlara gönderdi ve skora denge geldi. Beraberlik golü sonrasında kalemizde yoğun baskı kuran Erzincan ekibine Gökhan Köstereli 'dur' dedi. Başarılı eldiven 64 ve 68.dakikalarda iki kritik kurtarış yaparak takımını maça tutundurdu. Karşılaşmanın son bölümünde risk alan ev sahibi ekip karşısında kontra ataklarla gol arayan sarı yeşilli temsilcimiz Aziz ve Özer ile yakaladığı ikinci gol fırsatlarını cömertçe harcadı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve her iki takım da sahadan 1'er puanla ayrıldı. Puanını 24'e çıkaran sarı yeşilliler gelecek hafta sahasında Yeni Orduspor'u konuk edecek.
3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, nefeslerin tutulduğu maçta deplasmanda konuk olduğu Erzincanspor ile 1-1 berabere kalarak altın değerinde 1 puan kazandı.

Erzincan 13 Şubat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Darıca G.B kulüp yöneticisi Mücahid Vural, belediye meclis üyeleri ve yaklaşık 2000 futbolsever takip etti.

ERMAN'DAN TECRÜBE KOKAN GOL

Mücadelenin ilk çeyrek bölümünde her iki kalede de net bir pozisyon yaşanmazken, 16.dakikada ilk tehlikeyi yakalayan ev sahibi Anagold 24 Erzincanspor bu atakta golü buldu. Sağ kanattan yapılan güzel ortada tecrübeli oyuncu Erman Kılıç'ın şık kafa vuruşu kaleci Gökhan Köstereli'nin bakışları arasında ağlarla buluştu. Bu golden sonra topla daha çok oynayan sarı yeşilli temsilcimiz, duran toplarla tehlike yaratmaya çalışsa da aradığı gole ulaşamadı ve ilk yarı ev sahibi ekinin 1-0'lık üstünlüğüyle geçildi.

ÖZER HATAYI AFFETMEDİ

Darıca Gençlerbirliği karşılaşmanın ikinci yarısına golle başladı. 48.dakikada Erzincan kalecisi Bilal ve savunmanın birbirleriyle anlaşmazlığı sonucu araya giren Özer Kutlu topu boş ağlara gönderdi ve skora denge geldi. Beraberlik golü sonrasında kalemizde yoğun baskı kuran Erzincan ekibine Gökhan Köstereli 'dur' dedi. Başarılı eldiven 64 ve 68.dakikalarda iki kritik kurtarış yaparak takımını maça tutundurdu. Karşılaşmanın son bölümünde risk alan ev sahibi ekip karşısında kontra ataklarla gol arayan sarı yeşilli temsilcimiz Aziz ve Özer ile yakaladığı ikinci gol fırsatlarını cömertçe harcadı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve her iki takım da sahadan 1'er puanla ayrıldı. Puanını 24'e çıkaran sarı yeşilliler gelecek hafta sahasında Yeni Orduspor'u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.