19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Erzincanlılar Ramazan'a Damga Vurdu

Darıca 08.06.2017 - 22:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Erzincanlılar Ramazan'a Damga Vurdu

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nda yaşayan Erzıncalı vatandaşlarımızdan oluşan Erzincanlılar Derneği Hegsagone Hotel'de düzenlenen iftar programında bir araya geldi. İftar programının onur konukları ise Fırat kalkanı operasyonunda şehit düşen Murat Tevlim'in ailesi oldu.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Ak parti ile Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca CHP ilçe Başkanı Yakup Törk, Darıca MHP İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Gebze MHP İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebze MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım, Darıca Ak parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk, Darıca BelediyeMeclis Üyesi Ahmet uzun iftar programının başlıca konukları olurken, Hegsagone Hotel Sahibi Zeki Etyemez, Darıca G.B Yönetim kurulu üyesi Özcan Dal, Erzincanlılar Derneği başkanı Uğur Öcal, Başkan yardımcıları Fahri Bezal ve Kenan İkinci evsahibi olarak programda yer aldılar. ŞEHİDİMİZİN AİLESİNE EV VERİLDİ Erzincanlılar Dernei'nin de içinde bulunduğu Erzincan Kültür Eğitim Vakfı Fırat Kalkanı perasyonunda şehit düşen Uzman Çavuş Murat Tevlim'in eşi ve çocuklarına Darıca'da bir ev vermeleri salonda hem büyük alkış aldı hem de bu Ramazan Ayı'nda düzenelen tüm iftar programları arasında en anlamlı akşam olma özelliği kazandı. Gecede Darıca Kaymakamı Ömer Karaman'a, aynı  zamanda Erzincanlı olan işadamı Özcan Dal ve Zeki Etyemez'de plaket aldılar. İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren Erzincalılar Dernekleri ve platformlarının temsilcilerininde yer aldığı akşamda Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Özcan Dal davetlilere yönelik kısa birer selamlama konuşması yaptılar Haber: Adnan Ayvaz
Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nda yaşayan Erzıncalı vatandaşlarımızdan oluşan Erzincanlılar Derneği Hegsagone Hotel'de düzenlenen iftar programında bir araya geldi. İftar programının onur konukları ise Fırat kalkanı operasyonunda şehit düşen Murat Tevlim'in ailesi oldu.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Ak parti ile Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca CHP ilçe Başkanı Yakup Törk, Darıca MHP İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Gebze MHP İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebze MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım, Darıca Ak parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk, Darıca BelediyeMeclis Üyesi Ahmet uzun iftar programının başlıca konukları olurken, Hegsagone Hotel Sahibi Zeki Etyemez, Darıca G.B Yönetim kurulu üyesi Özcan Dal, Erzincanlılar Derneği başkanı Uğur Öcal, Başkan yardımcıları Fahri Bezal ve Kenan İkinci evsahibi olarak programda yer aldılar.

ŞEHİDİMİZİN AİLESİNE EV VERİLDİ

Erzincanlılar Dernei'nin de içinde bulunduğu Erzincan Kültür Eğitim Vakfı Fırat Kalkanı perasyonunda şehit düşen Uzman Çavuş Murat Tevlim'in eşi ve çocuklarına Darıca'da bir ev vermeleri salonda hem büyük alkış aldı hem de bu Ramazan Ayı'nda düzenelen tüm iftar programları arasında en anlamlı akşam olma özelliği kazandı. Gecede Darıca Kaymakamı Ömer Karaman'a, aynı  zamanda Erzincanlı olan işadamı Özcan Dal ve Zeki Etyemez'de plaket aldılar. İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren Erzincalılar Dernekleri ve platformlarının temsilcilerininde yer aldığı akşamda Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Özcan Dal davetlilere yönelik kısa birer selamlama konuşması yaptılar

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.