Eski Adliye ek binası harap halde!

Gebze 02.12.2020 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Eski Adliye ek binası harap halde!

Sultan Orhan Mahallesi İlyasbey Caddesinde bulunan eski Fatih Devlet Hastanesi, sonraları adliye ek binası olarak hizmet vermişti. Bina şimdilerde bakımsız ve eski görüntüsüyle görenleri şaşkına çevirirken alanın bahçesi de çevreye atılan çöpler nedeniyle çok kötü bir görüntüye sebebiyet veriyor. Sultan Orhan Mahallesi İlyasbey Caddesinde yer alan bir zamanlar Fatih Devlet Hastanesi olarak hizmet veren, sonraları ise adliye ek binası olarak karşımıza çıkan bina, önünden geçenleri şaşırtıyor. Kötü ve unutulmuş görüntüsüyle dikkat çeken binanın bahçesi de son derece bakımsız, çöp içindeki görüntüsüyle görenleri şaşırtırken binanın camlarının kırık ya da pencerelerinin dökük olması dikkatten kaçmayan bir başka detay olarak vatandaşın dikkatini çekiyor. BAKALIM SONU NE OLACAK? Binanın bahçe kısmında atılan çöpler, kötü bir görüntüye sebebiyet verirken bu alanın yetkilerce mutlaka temizlenmesi gerekiyor. Uzun zamandır kullanılmayan, öylece atıl durumda yer alan binanın geleceği merakla beklenirken vatandaşlar bu bina için yetkilileri göreve davet ediyorlar. Kötü görüntüsüyle Gebze’ye yakışmayan bir manzaraya imza atan bu eski bina, bakalım gelecek günlerde yetkiler tarafından nasıl ele alınıp ne şekilde kullanılacak?

Sultan Orhan Mahallesi İlyasbey Caddesinde bulunan eski Fatih Devlet Hastanesi, sonraları adliye ek binası olarak hizmet vermişti. Bina şimdilerde bakımsız ve eski görüntüsüyle görenleri şaşkına çevirirken alanın bahçesi de çevreye atılan çöpler nedeniyle çok kötü bir görüntüye sebebiyet veriyor.

Sultan Orhan Mahallesi İlyasbey Caddesinde yer alan bir zamanlar Fatih Devlet Hastanesi olarak hizmet veren, sonraları ise adliye ek binası olarak karşımıza çıkan bina, önünden geçenleri şaşırtıyor. Kötü ve unutulmuş görüntüsüyle dikkat çeken binanın bahçesi de son derece bakımsız, çöp içindeki görüntüsüyle görenleri şaşırtırken binanın camlarının kırık ya da pencerelerinin dökük olması dikkatten kaçmayan bir başka detay olarak vatandaşın dikkatini çekiyor.

BAKALIM SONU NE OLACAK?

Binanın bahçe kısmında atılan çöpler, kötü bir görüntüye sebebiyet verirken bu alanın yetkilerce mutlaka temizlenmesi gerekiyor. Uzun zamandır kullanılmayan, öylece atıl durumda yer alan binanın geleceği merakla beklenirken vatandaşlar bu bina için yetkilileri göreve davet ediyorlar. Kötü görüntüsüyle Gebze’ye yakışmayan bir manzaraya imza atan bu eski bina, bakalım gelecek günlerde yetkiler tarafından nasıl ele alınıp ne şekilde kullanılacak?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.