Eski Başbakan Yılmaz'ın Oğlu Öldü

16.12.2017 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Eski Başbakan Yılmaz'ın Oğlu Öldü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ABD'de bulunan Mesut Yılmaz'ın dönüşe geçtiğini ve şu anda uçakta olduğunu söyleyip ekledi: Biz amcalarıyla temas kurduk. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

İstanbul'da eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, BeykozKonakları'ndaki evinde ölü olarak bulundu. Olayın intihar olduğu konuşulurken, ilk resmi açıklamayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptı. "MESUT YILMAZ DÖNÜYOR, AMCALARIYLA TEMAS HALİNDEYİZ" İçişleri Bakanı Süleman Soylu bütçe görüşmelerinde, Yavuz Yılmaz'ın vefatıyla ilgili konuştu. Soylu "Eski Başbakanlarımızdan eski Rize Milletvekili Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz hanımın oğlu bu sabah 09.00'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün verdiği bilgi doğrultusunda vefat ettiğini öğrendik. Olayın haber alınması üzerine vali ve emniyet müdürü ile temas kurduk. Sayın Yılmaz şu anda ABD'den dönüyor. Uçak yoculuğunda. Biz amcalarıyla temas kurduk. Allah mekanını cennet eylesin. Olayla ilgili arkadaşların incelemeleri sürüyor. Ben de Yılmaz Ailesi ve Yılmaz'ı sevenlere başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin." dedi. GRUP BAŞKANVEKİLLERİNDEN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI TBMM Grup Başkanvekilleri, oğlu Yavuz Yılmaz'ın vefatı dolayısıyla eski Başbakan Mesut Yılmaz ve ailesine baş sağlığı diledi.TBMM Genel Kurulu'nda 2018 bütçe görüşmeleri devam ediyor. Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlunun hayatını kaybettiği haberinin duyulmasının ardından TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Yılmaz ve ailesine başsağlığı diledi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ABD'de bulunan Mesut Yılmaz'ın dönüşe geçtiğini ve şu anda uçakta olduğunu söyleyip ekledi: Biz amcalarıyla temas kurduk. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

İstanbul'da eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz YılmazBeykozKonakları'ndaki evinde ölü olarak bulundu. Olayın intihar olduğu konuşulurken, ilk resmi açıklamayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptı.

"MESUT YILMAZ DÖNÜYOR, AMCALARIYLA TEMAS HALİNDEYİZ"

İçişleri Bakanı Süleman Soylu bütçe görüşmelerinde, Yavuz Yılmaz'ın vefatıyla ilgili konuştu. Soylu "Eski Başbakanlarımızdan eski Rize Milletvekili Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz hanımın oğlu bu sabah 09.00'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün verdiği bilgi doğrultusunda vefat ettiğini öğrendik. Olayın haber alınması üzerine vali ve emniyet müdürü ile temas kurduk. Sayın Yılmaz şu anda ABD'den dönüyor. Uçak yoculuğunda. Biz amcalarıyla temas kurduk. Allah mekanını cennet eylesin. Olayla ilgili arkadaşların incelemeleri sürüyor. Ben de Yılmaz Ailesi ve Yılmaz'ı sevenlere başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin." dedi.

GRUP BAŞKANVEKİLLERİNDEN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

TBMM Grup Başkanvekilleri, oğlu Yavuz Yılmaz'ın vefatı dolayısıyla eski Başbakan Mesut Yılmaz ve ailesine baş sağlığı diledi.TBMM Genel Kurulu'nda 2018 bütçe görüşmeleri devam ediyor. Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlunun hayatını kaybettiği haberinin duyulmasının ardından TBMM Başkanvekili Ayşe Nur BahçekapılıAK Parti Grup Başkanvekili Mustafa ElitaşCHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Yılmaz ve ailesine başsağlığı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.