Eski başkanlardan Orhan’a destek!

Siyaset 10.01.2020 - 12:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Eski başkanlardan Orhan’a destek!

CHP Gebze’de geçmiş dönemlerde görev alan ilçe başkanları olağan ilçe kongresinde CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan’a destek verme kararı aldı. 19 Ocak’ta yapılacak olan CHP Gebze İlçe Örgütü’nün olağan ilçe kongresi öncesi ilçe başkan adayları mahallelerdeki delegelerle görüşmeler yapmaya devam ediyor. CHP Gebze ilçe başkan adayı olan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan’a eski ilçe başkanları destek vereceklerini açıkladı. CHP Gebze’de önceki dönemler ilçe başkanlarından Özkan Koçak, Mustafa Kaya, Meşaik Karakuş CHP Gebze İlçe Örgütü’nün olağan ilçe kongresinde Gökhan Orhan’a destek vereceklerini açıkladılar. MECLİS ÜYELERİNDEN DE DESTEK CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan’a eski ilçe başkanlarının verdiği desteğin dışında geçmiş dönem meclis üyeleri de destek vereceklerini belirtti. CHP Gebze Belediyesi eski meclis üyeleri Cihangir Orhan, Musa Haydaroğlu, il genel meclis üyesi Talat Samanoğulları ve CHP Gebze eski ilçe sekreteri Kemal Balcı da Orhan’a destek vereceğini açıkladı. Destekle ilgili olarak yapılan açıklamada, “Gençlerin siyasette daha aktif olması ve sorumluk sahibi olması için ilçe başkan adaylarından Gökhan Orhan’a destek verme kararı aldık” denildi.

CHP Gebze’de geçmiş dönemlerde görev alan ilçe başkanları olağan ilçe kongresinde CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan’a destek verme kararı aldı.

19 Ocak’ta yapılacak olan CHP Gebze İlçe Örgütü’nün olağan ilçe kongresi öncesi ilçe başkan adayları mahallelerdeki delegelerle görüşmeler yapmaya devam ediyor. CHP Gebze ilçe başkan adayı olan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan’a eski ilçe başkanları destek vereceklerini açıkladı. CHP Gebze’de önceki dönemler ilçe başkanlarından Özkan Koçak, Mustafa Kaya, Meşaik Karakuş CHP Gebze İlçe Örgütü’nün olağan ilçe kongresinde Gökhan Orhan’a destek vereceklerini açıkladılar.

MECLİS ÜYELERİNDEN DE DESTEK

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan’a eski ilçe başkanlarının verdiği desteğin dışında geçmiş dönem meclis üyeleri de destek vereceklerini belirtti. CHP Gebze Belediyesi eski meclis üyeleri Cihangir Orhan, Musa Haydaroğlu, il genel meclis üyesi Talat Samanoğulları ve CHP Gebze eski ilçe sekreteri Kemal Balcı da Orhan’a destek vereceğini açıkladı. Destekle ilgili olarak yapılan açıklamada, “Gençlerin siyasette daha aktif olması ve sorumluk sahibi olması için ilçe başkan adaylarından Gökhan Orhan’a destek verme kararı aldık” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.