Eski dostlar buluştu

Spor 09.01.2015 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Eski dostlar buluştu

Gebzespor’un hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Göztepe karşılaşması öncesinde Gebzespor ve Göztepe takımlarının teknik ekipleri yıllar sonra bir araya geldi.

 Bir zamanlar Fenerbahçe ve Gençlerbirliği gibi takımlarda forma giyen Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin ile Trabzonspor’da kalecilik yapan Göztepe İdari Menajeri Bülent Ataman, Gebzespor’a rakip oldular. Gebzespor Teknik Direktörü Erol Kapusuz ve Yardımcı Antrenör Hasan Yiğit’le yıllar önce yeşil sahalarda birbirlerine rakip olan futbolcular, aradan geçen yılların ardından bu kez teknik direktör olarak birbirlerine rakip oldular. Gebzespor-Göztepe maçı öncesinde sıkı bir sohbete tutulan taraflar, samimi sohbetleriyle dikkat çektiler. Karşılaşmanın ardından Spor Sorumlumuza Çağlar Akar’a açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, Gebzespor’un çok kaliteli bir takım olduğunu söyleyerek, yerinin kesinlikle BAL olmadığını ve daha üst liglerde mücadele edecek potansiyele sahip olduğunu sözlerine ekledi.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Gebzespor’un hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Göztepe karşılaşması öncesinde Gebzespor ve Göztepe takımlarının teknik ekipleri yıllar sonra bir araya geldi.

 Bir zamanlar Fenerbahçe ve Gençlerbirliği gibi takımlarda forma giyen Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin ile Trabzonspor’da kalecilik yapan Göztepe İdari Menajeri Bülent Ataman, Gebzespor’a rakip oldular. Gebzespor Teknik Direktörü Erol Kapusuz ve Yardımcı Antrenör Hasan Yiğit’le yıllar önce yeşil sahalarda birbirlerine rakip olan futbolcular, aradan geçen yılların ardından bu kez teknik direktör olarak birbirlerine rakip oldular.

Gebzespor-Göztepe maçı öncesinde sıkı bir sohbete tutulan taraflar, samimi sohbetleriyle dikkat çektiler. Karşılaşmanın ardından Spor Sorumlumuza Çağlar Akar’a açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, Gebzespor’un çok kaliteli bir takım olduğunu söyleyerek, yerinin kesinlikle BAL olmadığını ve daha üst liglerde mücadele edecek potansiyele sahip olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.