19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ESKiÇARŞI’DAN TARiHi AÇIKLAMA!

Spor 06.06.2017 - 16:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ESKiÇARŞI’DAN TARiHi AÇIKLAMA!

Gebzespor'un meşhur taraftar grubu Eskiçarşı, sosyal medyadan tarihi bir açıklama yayımladı.

KAMUOYUNA DUYURU GEBZESPOR’umuzun yeni başkanı Yusuf Öztürk, gelecek sezonu FEDA yılı olarak ilan ederek elini taşın altına koymuştur. Tribünün içinden gelen biri olan değerli büyüğümüz ve sayın başkanımız Yusuf Öztürk’e, yürüyeceği bu yolda canı yürekten başarılar diliyoruz. Herkes şunu bilmelidir ki; sayın Öztürk, engin futbol tecrübesiyle ve bilgi birikimiyle GEBZESPOR’umuza büyük güç katacaktır. Kulübümüze farklı dönemlerde maddi ve manevi olmak üzere her daim destek veren Yusuf Öztürk, taraftarımızın istediği ve sonuna dek arkasında duracağı bir isimdir. Değerli büyüğümüz Yusuf Öztürk, GEBZESPOR’umuzu sahipsiz bırakmayarak mor-beyaz renklere olan bağlılığını bir kez daha açıkça göstermiştir. ESKİÇARŞI olarak, GEBZESPOR’umuzu kişisel egolara, siyasi oyunlara alet edilmesine asla müsaade etmeyeceğimizi bir kez daha kamuoyuna bildiriyoruz. Bu süreçte doğruların yanında, yanlışların karşısında olacağımızı, GEBZESPOR’un menfaatleri doğrultusunda yapılması gereken her şeyi yapmaya devam edeceğimizin bilinmesini isteriz. GEBZESPOR’umuzun yıkılmasını, sahipsiz kalmasını bekleyenler bugün bir kez daha hayal kırıklığına uğramışlardır. GEBZESPOR’umuzu siyasetçilerin kötü emellerine ve kişilerin egolarına yedirtmeyeceğiz. Göreve geldiği günden bu yana GEBZESPOR’umuz için örnek bir mücadele gösteren değerli büyüğümüz ve sayın başkanımız İlker Çakır ve ekibine sonsuz sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni başkanımız Yusuf Öztürk, efsane başkanımız İlker Çakır’dan devraldığı şerefli GEBZESPOR bayrağını en iyi şekilde dalgalandıracağından şüphemiz yoktur. Yeni başkanımız Yusuf Öztürk’ün her daim arkasında olacağımızı buradan beyan ederken, Gebze halkına da sesleniyoruz. Gebzeli esnaf ve iş adamlarına çağrımız; Başkanımız Yusuf Öztürk’e yürekten destek olmalarıdır. GEBZESPOR’umuza olan bağlılığını bir kez daha göstererek elini taşın altına koyan değerli büyüğümüz Yusuf Öztürk’e bir kez daha başarılar diliyoruz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Allah yar ve yardımcımız olsun… SAYGILARIMIZLA  ESKİÇARŞI
Gebzespor'un meşhur taraftar grubu Eskiçarşı, sosyal medyadan tarihi bir açıklama yayımladı.

KAMUOYUNA DUYURU

GEBZESPOR’umuzun yeni başkanı Yusuf Öztürk, gelecek sezonu FEDA yılı olarak ilan ederek elini taşın altına koymuştur. Tribünün içinden gelen biri olan değerli büyüğümüz ve sayın başkanımız Yusuf Öztürk’e, yürüyeceği bu yolda canı yürekten başarılar diliyoruz. Herkes şunu bilmelidir ki; sayın Öztürk, engin futbol tecrübesiyle ve bilgi birikimiyle GEBZESPOR’umuza büyük güç katacaktır. Kulübümüze farklı dönemlerde maddi ve manevi olmak üzere her daim destek veren Yusuf Öztürk, taraftarımızın istediği ve sonuna dek arkasında duracağı bir isimdir. Değerli büyüğümüz Yusuf Öztürk, GEBZESPOR’umuzu sahipsiz bırakmayarak mor-beyaz renklere olan bağlılığını bir kez daha açıkça göstermiştir.

ESKİÇARŞI olarak, GEBZESPOR’umuzu kişisel egolara, siyasi oyunlara alet edilmesine asla müsaade etmeyeceğimizi bir kez daha kamuoyuna bildiriyoruz. Bu süreçte doğruların yanında, yanlışların karşısında olacağımızı, GEBZESPOR’un menfaatleri doğrultusunda yapılması gereken her şeyi yapmaya devam edeceğimizin bilinmesini isteriz. GEBZESPOR’umuzun yıkılmasını, sahipsiz kalmasını bekleyenler bugün bir kez daha hayal kırıklığına uğramışlardır. GEBZESPOR’umuzu siyasetçilerin kötü emellerine ve kişilerin egolarına yedirtmeyeceğiz.

Göreve geldiği günden bu yana GEBZESPOR’umuz için örnek bir mücadele gösteren değerli büyüğümüz ve sayın başkanımız İlker Çakır ve ekibine sonsuz sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni başkanımız Yusuf Öztürk, efsane başkanımız İlker Çakır’dan devraldığı şerefli GEBZESPOR bayrağını en iyi şekilde dalgalandıracağından şüphemiz yoktur.

Yeni başkanımız Yusuf Öztürk’ün her daim arkasında olacağımızı buradan beyan ederken, Gebze halkına da sesleniyoruz. Gebzeli esnaf ve iş adamlarına çağrımız; Başkanımız Yusuf Öztürk’e yürekten destek olmalarıdır. GEBZESPOR’umuza olan bağlılığını bir kez daha göstererek elini taşın altına koyan değerli büyüğümüz Yusuf Öztürk’e bir kez daha başarılar diliyoruz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Allah yar ve yardımcımız olsun…

SAYGILARIMIZLA

 ESKİÇARŞI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.