ESKİÇARŞI YEMİN ETTİ!

Spor 24.01.2017 - 11:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ESKİÇARŞI YEMİN ETTİ!

Gebzespor’un meşhur taraftar grubu Eskiçarşı, dikkat çekici bir yazılı açıklama yaptı. Özellikle emniyet mensuplarının tutumuna yönelik tepkisini dile getiren Eskiçarşı, ‘’Yılmayacağız’’ mesjaı verdi.

İŞTE O AÇIKLAMA: Bizler aramızda ; öğretmen , avukat , üniversite öğrencisi , patron , işçi vb. birçok halk konumundan kişilerin bulunduğu bir topluluğuz. Senelerdir süregelen bir geleneği devam ettirip Gebze’mizi yurdun dört bir yanına duyurmaya ve tanıtmaya çalışmaktayız.Bunu da Gebzespor aracılığıyla her gittiğimiz deplasmanda atkılarımızı hediye ederek ve muhabbetler esnasında yapmaktayız.Bizler sadece Gebze halkından bir kesitiz.Her ne kadar bizlere ‘’serseri , çapulcu’’ vb. yakıştırmalar yapılsada senelerdir Gebzespor için her zaman elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk , koymayada devam edeceğimizden kimsenin bir şüphesi olmasın. Bizler ; Gebzespor’un neferleri olarak ‘’MÜCADELE’’ sloganı altında başlattığımız çalışmalarının ardından Gebzespor’un yaşamasını sağlamış ve Menekşe’mizin asla solmayacağını tüm Türkiye’ye kanıtlamış bulunmaktayız. Bu süreçte yanımızda olan ve katkılarını esirgemeyen herkese teşekkürü borç biliriz. Ancak çalışmalarımıza destek olması gereken şahıslar , kurum veya kuruluşlar tam aksine köstek olmaya devam etmektedir. Bunun en büyük örneği ; 22.01.2017 Pazar günü Gebze Alaettin Kurt Spor Kompleksi’nde oynanan Gebzespor - Ergene Velimeşespor müsabakasının son düdüğünün ardından emniyet güçlerinin bizlere karşı olan ön yargılı tutumudur.Yaşanan olaylarda taraftarımıza karşı orantısız güç kullanılmış , suçsuz yere bir çok taraftarımız gözaltına alınmıştır.Emniyet güçlerinin bu önyargılı tutumu senelerdir süregelmekte ve önceki yıllardan devam eden stadyumlara girememe cezası olan çok sayıda taraftarımız bulunmaktadır. Bizler , deplasmana gittiğimizde emniyet güçleri tarafından çiçeklerle karşılanırken , kendi evimizdeki maçlarda daha stadyumun içerisine girmeden stadyum çevresinde kaba kuvvet ve aşşağılayıcı sözlerle karşılanıyoruz. Bu tutum bizleri üzmekte ve Eskiçarşı Taraftar Grubu’nu dağıtmak veya bitirmek amacıyla bizlere karşı oynanan bir oyun olduğunu düşünmekteyiz. Asla yılmayacağız , yıkılmayacağız.Hukukun bizlere tanıdığı kanun ve haklarla bu tutumlara karşı asla sessiz kalmayacağımızı haklarımızı sonuna kadar savunacağımızı belirtmek isteriz. Bizler , adece bir taraftar grubu değil büyük bir aileyiz. Bu aileyi yıkmaya da Allah’tan başka kimsenin gücü yetmez.Kimse bizleri yıldıramayacak , yıkamayacak.Her ne olursa olsun ; cehennem buz tutana kadar , dünyadaki en son meşale yanana kadar Gebzespor’u yaşatmaya YEMİN EDİYORUZ. Son olarak her zaman da dediğimiz gibi ‘ ’Herkes gider , BİZ KALIRIZ.Bizler ESKİÇARŞILIYIZ ! ‘’ SAYGILARIMIZLA GEBZESPOR TARAFTARLARI DERNEĞİ & BAĞIMSIZ ESKİÇARŞI TARAFTAR TOPLULUĞU  
Gebzespor’un meşhur taraftar grubu Eskiçarşı, dikkat çekici bir yazılı açıklama yaptı. Özellikle emniyet mensuplarının tutumuna yönelik tepkisini dile getiren Eskiçarşı, ‘’Yılmayacağız’’ mesjaı verdi.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Bizler aramızda ; öğretmen , avukat , üniversite öğrencisi , patron , işçi vb. birçok halk konumundan kişilerin bulunduğu bir topluluğuz. Senelerdir süregelen bir geleneği devam ettirip Gebze’mizi yurdun dört bir yanına duyurmaya ve tanıtmaya çalışmaktayız.Bunu da Gebzespor aracılığıyla her gittiğimiz deplasmanda atkılarımızı hediye ederek ve muhabbetler esnasında yapmaktayız.Bizler sadece Gebze halkından bir kesitiz.Her ne kadar bizlere ‘’serseri , çapulcu’’ vb. yakıştırmalar yapılsada senelerdir Gebzespor için her zaman elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk , koymayada devam edeceğimizden kimsenin bir şüphesi olmasın.

Bizler ; Gebzespor’un neferleri olarak ‘’MÜCADELE’’ sloganı altında başlattığımız çalışmalarının ardından Gebzespor’un yaşamasını sağlamış ve Menekşe’mizin asla solmayacağını tüm Türkiye’ye kanıtlamış bulunmaktayız. Bu süreçte yanımızda olan ve katkılarını esirgemeyen herkese teşekkürü borç biliriz.

Ancak çalışmalarımıza destek olması gereken şahıslar , kurum veya kuruluşlar tam aksine köstek olmaya devam etmektedir.

Bunun en büyük örneği ; 22.01.2017 Pazar günü Gebze Alaettin Kurt Spor Kompleksi’nde oynanan Gebzespor - Ergene Velimeşespor müsabakasının son düdüğünün ardından emniyet güçlerinin bizlere karşı olan ön yargılı tutumudur.Yaşanan olaylarda taraftarımıza karşı orantısız güç kullanılmış , suçsuz yere bir çok taraftarımız gözaltına alınmıştır.Emniyet güçlerinin bu önyargılı tutumu senelerdir süregelmekte ve önceki yıllardan devam eden stadyumlara girememe cezası olan çok sayıda taraftarımız bulunmaktadır.

Bizler , deplasmana gittiğimizde emniyet güçleri tarafından çiçeklerle karşılanırken , kendi evimizdeki maçlarda daha stadyumun içerisine girmeden stadyum çevresinde kaba kuvvet ve aşşağılayıcı sözlerle karşılanıyoruz.
Bu tutum bizleri üzmekte ve Eskiçarşı Taraftar Grubu’nu dağıtmak veya bitirmek amacıyla bizlere karşı oynanan bir oyun olduğunu düşünmekteyiz.

Asla yılmayacağız , yıkılmayacağız.Hukukun bizlere tanıdığı kanun ve haklarla bu tutumlara karşı asla sessiz kalmayacağımızı
haklarımızı sonuna kadar savunacağımızı belirtmek isteriz.

Bizler , adece bir taraftar grubu değil büyük bir aileyiz. Bu aileyi yıkmaya da Allah’tan başka kimsenin gücü yetmez.Kimse bizleri yıldıramayacak , yıkamayacak.Her ne olursa olsun ; cehennem buz tutana kadar , dünyadaki en son meşale yanana kadar Gebzespor’u yaşatmaya YEMİN EDİYORUZ.

Son olarak her zaman da dediğimiz gibi ‘ ’Herkes gider , BİZ KALIRIZ.Bizler ESKİÇARŞILIYIZ ! ‘’

SAYGILARIMIZLA
GEBZESPOR TARAFTARLARI DERNEĞİ & BAĞIMSIZ ESKİÇARŞI TARAFTAR TOPLULUĞU

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.