GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Eskiçarşı iftiharla sunar!

Spor 23.06.2017 - 11:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Eskiçarşı iftiharla sunar!

Gebzespor’un taraftar grubu Eskiçarşı’nın “Birlik-Beraberlik” iftarı, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Gebzespor’un taraftar grubu Eskiçarşı’nın “Birlik-Beraberlik” iftarı, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Tribünde omuz omuza veren mor-beyazlı taraftarlar, bu kez hep beraber oruç açmanın mutluluğunu ve hazzını yaşadı. İftarın ev sahipliğini yapan GTO Başkanı Nail Çiler, taraftarın birlik-beraberliği karşısında mutluluk dolu ifadelerde bulundu.             Gebzespor taraftarının her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediği geleneksel iftar programı, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Gebze Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı için 100’e yakın iftar masası hazırlandı. Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan iftar programında konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, taraftarın birlik-beraberliği karşısında mutluluk dolu ifadelerde bulundu. İftara Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yöneticilerde katıldı.    RENKLERİN KARDEŞLİĞİ  Gebzespor taraftarının iftar programında bu yıl adeta patlama oldu. Eskiçarşı üyeleri  tarafından hazırlanan tüm masalar çoluk-çocuk, büyük-küçük, genç-yaşlı herkesle doldu taştı. İftar programına Fenerbahçe, Galatasaray, Darıca Gençlerbirliği, Sakaryaspor, İnegölspor ve Küçükköyspor tribünlerinden de çok sayıda katılım oldu. Misafirlere yakın ilgi gösteren Gebzespor tribün liderleri, önemli bir organizasyonu kusursuz tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.                TERBİ İFTARIN NEŞE KAYNAĞI OLDU  İftar yemeğinin önemli konuklarında biri Gebzespor’un şimdiden gönlünü fetheden Terbi’ydi. Çocukların üzerinde çevre bilinci ve geri dönüşüm farkındalığı oluşturmayı amaç edinmiş sevimli bir karakter olan Terbi, Gebze Belediyesi’nin tescilli bir resmi maskotu. Tarihimizin değerli isimlerinden Osman Hamdi Bey’in dünyaca ünlü eseri Kaplumbağa Terbiyecisi’nden esinlenerek oluşturulan Terbi, Gebzeli çocuklara Gebzespor sevgisini aşılıyor. Sıkı bir Gebzespor taraftarı olan Terbi, iftarın neşe kaynağı oldu.          
Gebzespor’un taraftar grubu Eskiçarşı’nın “Birlik-Beraberlik” iftarı, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Gebzespor’un taraftar grubu Eskiçarşı’nın “Birlik-Beraberlik” iftarı, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Tribünde omuz omuza veren mor-beyazlı taraftarlar, bu kez hep beraber oruç açmanın mutluluğunu ve hazzını yaşadı. İftarın ev sahipliğini yapan GTO Başkanı Nail Çiler, taraftarın birlik-beraberliği karşısında mutluluk dolu ifadelerde bulundu.  

 

 

 

 

 

Gebzespor taraftarının her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediği geleneksel iftar programı, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Gebze Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı için 100’e yakın iftar masası hazırlandı. Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan iftar programında konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, taraftarın birlik-beraberliği karşısında mutluluk dolu ifadelerde bulundu. İftara Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yöneticilerde katıldı.   

RENKLERİN KARDEŞLİĞİ 

Gebzespor taraftarının iftar programında bu yıl adeta patlama oldu. Eskiçarşı üyeleri  tarafından hazırlanan tüm masalar çoluk-çocuk, büyük-küçük, genç-yaşlı herkesle doldu taştı. İftar programına Fenerbahçe, Galatasaray, Darıca Gençlerbirliği, Sakaryaspor, İnegölspor ve Küçükköyspor tribünlerinden de çok sayıda katılım oldu. Misafirlere yakın ilgi gösteren Gebzespor tribün liderleri, önemli bir organizasyonu kusursuz tamamlamanın mutluluğunu yaşadı. 

 

 

 

 

 

 

 

TERBİ İFTARIN NEŞE KAYNAĞI OLDU 

İftar yemeğinin önemli konuklarında biri Gebzespor’un şimdiden gönlünü fetheden Terbi’ydi. Çocukların üzerinde çevre bilinci ve geri dönüşüm farkındalığı oluşturmayı amaç edinmiş sevimli bir karakter olan Terbi, Gebze Belediyesi’nin tescilli bir resmi maskotu. Tarihimizin değerli isimlerinden Osman Hamdi Bey’in dünyaca ünlü eseri Kaplumbağa Terbiyecisi’nden esinlenerek oluşturulan Terbi, Gebzeli çocuklara Gebzespor sevgisini aşılıyor. Sıkı bir Gebzespor taraftarı olan Terbi, iftarın neşe kaynağı oldu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.