Eskiçarşı’nın iftarı 22 Haziran’da

Spor 16.06.2017 - 17:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Eskiçarşı’nın iftarı 22 Haziran’da

Gebzespor taraftar grubu Eskiçarşı’nın geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği, bu yıl da Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleştirilecek. Liglerin sona ermesinin ardından birbirleriyle çok fazla görüşemeyen yüzlerce Gebzespor taraftarı, iftar yemeğinde bir araya gelerek hasret giderecek. 22 Haziran Perşembe günü yapılacak olan iftar programına Gebzespor yönetiminin de katılım sağlaması bekleniyor. BÜYÜK BİR AİLEYİZ İftar programıyla alakalı kısa bir açıklama yapan Gebzespor tribün liderlerinden Abdülkerim Yıldırım ve Sedat Tozar, camiayı bu özel ve anlamlı programda bir arada görmek istediklerini belirterek “Abi kardeş, eş dost hepimiz bir araya geleceğiz. Biz büyük bir aileyiz” ifadelerinde bulundu.

Gebzespor taraftar grubu Eskiçarşı’nın geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği, bu yıl da Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleştirilecek. Liglerin sona ermesinin ardından birbirleriyle çok fazla görüşemeyen yüzlerce Gebzespor taraftarı, iftar yemeğinde bir araya gelerek hasret giderecek. 22 Haziran Perşembe günü yapılacak olan iftar programına Gebzespor yönetiminin de katılım sağlaması bekleniyor.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

İftar programıyla alakalı kısa bir açıklama yapan Gebzespor tribün liderlerinden Abdülkerim Yıldırım ve Sedat Tozar, camiayı bu özel ve anlamlı programda bir arada görmek istediklerini belirterek “Abi kardeş, eş dost hepimiz bir araya geleceğiz. Biz büyük bir aileyiz” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.