Eskiçarşı bildiğiniz gibi

Spor 19.01.2015 - 11:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Eskiçarşı bildiğiniz gibi

Gebzespor dün şampiyonluk yolunda çok kritik bir galibiyete imza atarak ikinci yarıya 3 puanla başladı.

Galibiyetin mimarları sahada mücadele eden futbolcular gibi gözükse de, galibiyetin gelmesinde büyük bir pay sahibi olanlar ise tribündeki yerlerini alan binlerce mor beyazlı taraftar oldu. Gebzespor’un cefakar taraftar grubu Eskiçarı, 90 dakika boyunca takımlarına susmadan destek verdileri. Zaman zaman atkı ve bayraklarla görsel şov yapan Eskiçarşılılar, örnek bir taraftar grubu profili çizerek yine üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiler. Karşılaşma öncesnde futbolcuları tek tek tribüne çağırarak moral veren Gebzesporlu taraftarlar, maç sonunda da futbolcularla bütünleşerek galibiyet sevincini kutladılar. HABER: ÇAĞLAR AKAR
Gebzespor dün şampiyonluk yolunda çok kritik bir galibiyete imza atarak ikinci yarıya 3 puanla başladı.

Galibiyetin mimarları sahada mücadele eden futbolcular gibi gözükse de, galibiyetin gelmesinde büyük bir pay sahibi olanlar ise tribündeki yerlerini alan binlerce mor beyazlı taraftar oldu. Gebzespor’un cefakar taraftar grubu Eskiçarı, 90 dakika boyunca takımlarına susmadan destek verdileri. Zaman zaman atkı ve bayraklarla görsel şov yapan Eskiçarşılılar, örnek bir taraftar grubu profili çizerek yine üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiler. Karşılaşma öncesnde futbolcuları tek tek tribüne çağırarak moral veren Gebzesporlu taraftarlar, maç sonunda da futbolcularla bütünleşerek galibiyet sevincini kutladılar.

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.