Eskihisar’da kültür sanat etkinlikleri başlıyor!

Gebze 06.08.2020 - 14:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Eskihisar’da kültür sanat etkinlikleri başlıyor!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda tekrar başlatılan Eskihisar Kalesi Ay Işığı Sinema Akşamları konser, söyleşi, konferans, tiyatro gibi kültür-sanat etkinlikleriyle devam edecek. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda tekrar başlatılan Eskihisar Kalesi Ay Işığı Sinema Akşamları konser, söyleşi, konferans, tiyatro gibi kültür-sanat etkinlikleriyle devam edecek. Gebze Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek etkinlikler kapsamında Gebzeliler açık havada, denize karşı ve Eskihisar Kalesinin tarihi atmosferinde kültür -sanat etkinliklerine doyacak. ESKİHİSAR KALESİ KÜLTÜR-SANAT PROGRAMI 7 Ağustos Cuma günü başlayacak olan etkinlikler 23 Ağustos Pazar gününe kadar sürecek. Etkinlik programı ise şöyle; 7 Ağustos Cuma günü Şef Erbil Aydın öncülüğünde GESMEK Korosu Türk Sanat Müziği Konseri, 8 Ağustos Cumartesi günü GESMEK korosu Türk Halk Müziği Konseri, Aşıklar ve Şairler Derneği, 9 Ağustos Pazar GESMEK Korosu Türk Tasavvuf Müziği Konseri, 14 Ağustos Cuma Alişan Kapaklıkaya Konferansı, 15 Ağustos Cumartesi Çay Simit Sohbet programı moderatör Ömer Öztürk, Konuk: Bahadır Yenişehirlioğlu, 16 Ağustos Pazar Hayati İnanç Konferansı, 21 Ağustos Cuma Tiyatro Roza Miras Oyunu ,22 Ağustos Cumartesi Tiyatro Külliyen Ziyafet Sofrası Oyunu ve son gün 23 Ağustos Pazar Ney-Def Dinletisi ve Kuranı Kerim Ziyafetiyle tamamlanacak.  

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda tekrar başlatılan Eskihisar Kalesi Ay Işığı Sinema Akşamları konser, söyleşi, konferans, tiyatro gibi kültür-sanat etkinlikleriyle devam edecek.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda tekrar başlatılan Eskihisar Kalesi Ay Işığı Sinema Akşamları konser, söyleşi, konferans, tiyatro gibi kültür-sanat etkinlikleriyle devam edecek. Gebze Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek etkinlikler kapsamında Gebzeliler açık havada, denize karşı ve Eskihisar Kalesinin tarihi atmosferinde kültür -sanat etkinliklerine doyacak.

ESKİHİSAR KALESİ KÜLTÜR-SANAT PROGRAMI

7 Ağustos Cuma günü başlayacak olan etkinlikler 23 Ağustos Pazar gününe kadar sürecek. Etkinlik programı ise şöyle; 7 Ağustos Cuma günü Şef Erbil Aydın öncülüğünde GESMEK Korosu Türk Sanat Müziği Konseri, 8 Ağustos Cumartesi günü GESMEK korosu Türk Halk Müziği Konseri, Aşıklar ve Şairler Derneği, 9 Ağustos Pazar GESMEK Korosu Türk Tasavvuf Müziği Konseri, 14 Ağustos Cuma Alişan Kapaklıkaya Konferansı, 15 Ağustos Cumartesi Çay Simit Sohbet programı moderatör Ömer Öztürk, Konuk: Bahadır Yenişehirlioğlu, 16 Ağustos Pazar Hayati İnanç Konferansı, 21 Ağustos Cuma Tiyatro Roza Miras Oyunu ,22 Ağustos Cumartesi Tiyatro Külliyen Ziyafet Sofrası Oyunu ve son gün 23 Ağustos Pazar Ney-Def Dinletisi ve Kuranı Kerim Ziyafetiyle tamamlanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.