Esme vakti Tayfun’um!

Spor 16.11.2018 - 17:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Esme vakti Tayfun’um!

Ligin ilk yarısında puan olarak beklentilerin altında kalan Hidropaks Tayfunspor, ligin ikinci yarısına Pazar günü Kartepe deplasmanında start veriyor. İlk maçta rakibi karşısında talihsiz bir şekilde hükmen mağlup sayılan bordo beyazlılar, kötü anıyı kazanarak unutturmak istiyor. Hidropaks Tayfunspor, yepyeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Gebze’nin Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi olan bordo beyazlılar, ligin ikinci yarısının ilk haftasında Pazar günü deplasmanda Kartepe Belediyespor’a konuk olacak. Sezonun ilk haftasında oynanan maçta rakibini 3-0 gibi net bir skorla devirmesine rağmen, maçın ardından farkında olmadan cezalı oyuncu oynattığı için hükmen mağlup sayılan Hidropaks Tayfunspor, bu kötü anıyı kazanarak unutturmak istiyor. Zorlu maç öncesinde yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak kenetlenen Hidropaks Tayfunspor takımı, gerçek gücünü göstermek istiyor. Arslanbey Stadı’nda oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 15.00’da başlayacak.

Ligin ilk yarısında puan olarak beklentilerin altında kalan Hidropaks Tayfunspor, ligin ikinci yarısına Pazar günü Kartepe deplasmanında start veriyor. İlk maçta rakibi karşısında talihsiz bir şekilde hükmen mağlup sayılan bordo beyazlılar, kötü anıyı kazanarak unutturmak istiyor.

Hidropaks Tayfunspor, yepyeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Gebze’nin Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi olan bordo beyazlılar, ligin ikinci yarısının ilk haftasında Pazar günü deplasmanda Kartepe Belediyespor’a konuk olacak. Sezonun ilk haftasında oynanan maçta rakibini 3-0 gibi net bir skorla devirmesine rağmen, maçın ardından farkında olmadan cezalı oyuncu oynattığı için hükmen mağlup sayılan Hidropaks Tayfunspor, bu kötü anıyı kazanarak unutturmak istiyor. Zorlu maç öncesinde yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak kenetlenen Hidropaks Tayfunspor takımı, gerçek gücünü göstermek istiyor. Arslanbey Stadı’nda oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 15.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.