Esnaf dimdik ayakta

Gebze 22.07.2016 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Esnaf dimdik ayakta

Bölgemizde faaliyetlerini sürdüren 2 kefalet kooperatif başkanı ve 10 esnaf odası başkanı Gebze Kent Meydanı’n da , 15 Temmuz’daki darbe girişimi ile ilgili bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen basın açıklamasında Gebze Bakkalar, Bayiler, Büfeciler, Esnaf ve Sanatakarlar Odası Başkanı Secaattin Aydın, Gebze Berberler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkjarlar Odası Başkanı Kenan Çelik, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz, Gebe Kahveciler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Beşiroğlu Gebze Lokantacılar ve Pastaneciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Ziya Çalış, Gebze Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Şaban Ebik, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattir, Gebze Şoförler Esnaf Odası Başkanı Necati Kaya, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İskender Sönmezyıldız, Darıca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nejat Kar ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı. DİMDİK AYATKTAYIZ Esnaf odaları adına basın bildirisini  Secaattin Aydın okudu. Basın bildirisinde, “ Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birlik ve beraberliğini açıkça tehdit eden 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişimi karşısında Ahilik gelenek ve kültüründen gelen devletinin ve milletinin yanında yer alan 20 milyonluk büyük bir camiayı temsil eden esnaf ve sanatkarlarımız hiç düşünmeden canları pahasına cesaret ve kararlılıkla dimdik ayakta durmuştur. Ülkesine, milletine ve devletine sahip çıkan vatandaşlarımızın sokaklara ve meydanlara korkusuzca ve cesaretle çıkarak demokrasi nöbeti tutmaları ve demokrasiye sahip çıkmaları bugün olduğu gibi geleceğimizin de en büyük teminatıdır. TEK VÜCUT DEMOKRASİYİ SAHPLENDİK Demokrasiyi sahiplenme noktasında esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman olduğu gibi tek vücut halinde ve sarsılamaz bir irade ile bölünmez bütünlüğü huzur ve güvenliği için daima devletimizin ve milletimizin yanında olacaktır. Hiç kuşkusuz Türkiye Cumhuriyeti demokrasinin ve cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı kalarak Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Vatan ve Tek Devlet olarak ebediyete kadar varlığını sürdürecektir.Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu menfur darbe girişimine karşı canlarını ortaya koyarak şehit düşen kahraman güvenlik görevlerimize ve aziz vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet kederli ailelerine milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.” Sözlerine yer verildi.        
Bölgemizde faaliyetlerini sürdüren 2 kefalet kooperatif başkanı ve 10 esnaf odası başkanı Gebze Kent Meydanı’n da , 15 Temmuz’daki darbe girişimi ile ilgili bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen basın açıklamasında Gebze Bakkalar, Bayiler, Büfeciler, Esnaf ve Sanatakarlar Odası Başkanı Secaattin Aydın, Gebze Berberler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkjarlar Odası Başkanı Kenan Çelik, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz, Gebe Kahveciler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Beşiroğlu Gebze Lokantacılar ve Pastaneciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Ziya Çalış, Gebze Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Şaban Ebik, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattir, Gebze Şoförler Esnaf Odası Başkanı Necati Kaya, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İskender Sönmezyıldız, Darıca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nejat Kar ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

DİMDİK AYATKTAYIZ

Esnaf odaları adına basın bildirisini  Secaattin Aydın okudu. Basın bildirisinde, “ Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birlik ve beraberliğini açıkça tehdit eden 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişimi karşısında Ahilik gelenek ve kültüründen gelen devletinin ve milletinin yanında yer alan 20 milyonluk büyük bir camiayı temsil eden esnaf ve sanatkarlarımız hiç düşünmeden canları pahasına cesaret ve kararlılıkla dimdik ayakta durmuştur. Ülkesine, milletine ve devletine sahip çıkan vatandaşlarımızın sokaklara ve meydanlara korkusuzca ve cesaretle çıkarak demokrasi nöbeti tutmaları ve demokrasiye sahip çıkmaları bugün olduğu gibi geleceğimizin de en büyük teminatıdır.

TEK VÜCUT DEMOKRASİYİ SAHPLENDİK

Demokrasiyi sahiplenme noktasında esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman olduğu gibi tek vücut halinde ve sarsılamaz bir irade ile bölünmez bütünlüğü huzur ve güvenliği için daima devletimizin ve milletimizin yanında olacaktır. Hiç kuşkusuz Türkiye Cumhuriyeti demokrasinin ve cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı kalarak Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Vatan ve Tek Devlet olarak ebediyete kadar varlığını sürdürecektir.Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu menfur darbe girişimine karşı canlarını ortaya koyarak şehit düşen kahraman güvenlik görevlerimize ve aziz vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet kederli ailelerine milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.” Sözlerine yer verildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.