“Esnafımızın yanındayız”

Gebze 14.07.2020 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Esnafımızın yanındayız”

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Barış Beşiroğlu’nu ziyaretinde, “Esnafımızın yanındayız, kahve ve kıraathanelerin açılaması ile alakalı gerekli başvuruları yaparak takipçisi olacağız” dedi. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Barış Beşiroğlu’nu ziyaret etti. Beşiroğlu ile gerçekleştirdiği görüşmede esnaflar hakkında bilgi alan CHP’li İlçe Başkanı Gökhan Orhan açıklamalarda bulundu. Esnafın zor günler geçirdiğini söyleyen Orhan, “Gebze’de kahvehane ve kıraathane esnafı kan ağlıyor. Coronavirüs salgını nedeni ile getirilen tedbirler, yasaklar hemen hemen hepsi kademeli olarak kaldırılırken kahvehane ve kıraathanelerde yasakların devam etmesi insanların mekânları tercih etmesine neden oluyor. Ekonomik olarak zaten aylardır içeri giren esnaf ciddi bir müşteri kaybı yaşadığı için mağduriyeti daha da katlanıyor. Tedbirler kapsamında, uygun koşullarda, dezenfeksiyon ve hijyen kurallarına dikkat ederek bu mekânlarımda yasaklı olan oyunlara izinler gelmelidir. Esnafımızın yanındayız. Gerekli başvuruları yaparak takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.  

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Barış Beşiroğlu’nu ziyaretinde, “Esnafımızın yanındayız, kahve ve kıraathanelerin açılaması ile alakalı gerekli başvuruları yaparak takipçisi olacağız” dedi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Barış Beşiroğlu’nu ziyaret etti. Beşiroğlu ile gerçekleştirdiği görüşmede esnaflar hakkında bilgi alan CHP’li İlçe Başkanı Gökhan Orhan açıklamalarda bulundu. Esnafın zor günler geçirdiğini söyleyen Orhan, “Gebze’de kahvehane ve kıraathane esnafı kan ağlıyor. Coronavirüs salgını nedeni ile getirilen tedbirler, yasaklar hemen hemen hepsi kademeli olarak kaldırılırken kahvehane ve kıraathanelerde yasakların devam etmesi insanların mekânları tercih etmesine neden oluyor. Ekonomik olarak zaten aylardır içeri giren esnaf ciddi bir müşteri kaybı yaşadığı için mağduriyeti daha da katlanıyor. Tedbirler kapsamında, uygun koşullarda, dezenfeksiyon ve hijyen kurallarına dikkat ederek bu mekânlarımda yasaklı olan oyunlara izinler gelmelidir. Esnafımızın yanındayız. Gerekli başvuruları yaparak takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.