19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

"Esnafımızla istişaredeyiz!"

Dilovası 19.08.2019 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

"Esnafımızla istişaredeyiz!"

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’nda esnaf ziyareti gerçekleştirerek, “hemşerilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalar ile vatandaşlarımızla istişareler içerisinde, onların isteklerine uygun daha yaşanabilir bir Dilovası inşa ediyoruz” dedi.

Dilovalılara farklı alanlarda hizmet vermek üzere Dilovası Bağdat Caddesi’nde iş başı yapılan dükkânları ziyaret eden Başkan Şayir, esnaflara ve vatandaşlarla da devam hizmetler ve projeler, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Esnaf ziyaretinde konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana esnaf ve hemşerilerimizle sık sık bir araya geliyor, talep ve önerilerini dinliyoruz. Hizmetlerimizin sahipleri hemşerilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalar, birlikte yönettiğimiz Dilovası için yaptığımız çalışmalarımıza yön veriyor, hız kazandırıyor. Ekonomimizin can damarı esnaflarımızın gülen yüzü, hoş sohbeti, bir bardak sıcak çayı enerjimize, enerji katıyor. Dilovası için en iyisi ne ise o. HER ŞEY MUTLULUĞUMUZ İÇİN Vatandaşlarımızla istişareler yaparak onların isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Hizmetlerimizin sahipleri hemşerilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalar ile vatandaşlarımızla istişareler içerisinde, onların isteklerine uygun daha yaşanabilir bir Dilovası inşa ediyoruz. Çünkü her şey vatandaşlarımızın mutluluğu için” diye konuştu. Hizmetlere ilişkin esnaf ve vatandaşların görüşlerini de alan Başkan Şayir, esnaf ve vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. KÜBRA AKABALI
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’nda esnaf ziyareti gerçekleştirerek, “hemşerilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalar ile vatandaşlarımızla istişareler içerisinde, onların isteklerine uygun daha yaşanabilir bir Dilovası inşa ediyoruz” dedi.

Dilovalılara farklı alanlarda hizmet vermek üzere Dilovası Bağdat Caddesi’nde iş başı yapılan dükkânları ziyaret eden Başkan Şayir, esnaflara ve vatandaşlarla da devam hizmetler ve projeler, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Esnaf ziyaretinde konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana esnaf ve hemşerilerimizle sık sık bir araya geliyor, talep ve önerilerini dinliyoruz. Hizmetlerimizin sahipleri hemşerilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalar, birlikte yönettiğimiz Dilovası için yaptığımız çalışmalarımıza yön veriyor, hız kazandırıyor. Ekonomimizin can damarı esnaflarımızın gülen yüzü, hoş sohbeti, bir bardak sıcak çayı enerjimize, enerji katıyor. Dilovası için en iyisi ne ise o.

HER ŞEY MUTLULUĞUMUZ İÇİN

Vatandaşlarımızla istişareler yaparak onların isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Hizmetlerimizin sahipleri hemşerilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalar ile vatandaşlarımızla istişareler içerisinde, onların isteklerine uygun daha yaşanabilir bir Dilovası inşa ediyoruz. Çünkü her şey vatandaşlarımızın mutluluğu için” diye konuştu. Hizmetlere ilişkin esnaf ve vatandaşların görüşlerini de alan Başkan Şayir, esnaf ve vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.