19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Esnafın çalışanının 6 ay maaşı devletten

Ekonomi 10.03.2018 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Esnafın çalışanının 6 ay maaşı devletten

İstihdam seferberliğinin ikinci fazında gençlerin istihdamına ekstra teşvikler verilecek, esnafın personel alması kolaylaşacak. Torba tasarıya göre; imalat sektöründe faaliyet gösteren ve ustalık belgesi olan işyerlerine, istihdam ettikleri genç işçiler için ekstra destek sağlanacak. Küçük işletmelere ve esnafa, 2018 yılında uygulanmak üzere, 18 yaşından büyük ve 25 yaşından küçük, en fazla 2 kişi ilave istihdam sağlamaları halinde gelir vergisi stopajı, damga vergisi, sosyal güvenlik primi ve asgari ücret üzerinden 2 ayda bir ücret desteği verilecek. Yani istihdam edilen gençlerin ödemeleri bir ay esnaf, bir ay devlet tarafından yapılacak..

İstihdam seferberliğinin ikinci fazında gençlerin ına ekstra teşvikler verilecek, ın personel alması kolaylaşacak. Torba tasarıya göre; imalat sektöründe faaliyet gösteren ve ustalık belgesi olan işyerlerine, istihdam ettikleri genç işçiler için ekstra destek sağlanacak. Küçük işletmelere ve esnafa, 2018 yılında uygulanmak üzere, 18 yaşından büyük ve 25 yaşından küçük, en fazla 2 kişi ilave istihdam sağlamaları halinde gelir vergisi stopajı, damga vergisi, sosyal güvenlik primi ve asgari ücret üzerinden 2 ayda bir ücret desteği verilecek. Yani istihdam edilen gençlerin ödemeleri bir ay esnaf, bir ay devlet tarafından yapılacak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.