19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eşrefbey İlkokulu’ndan anlamlı kampanya!

Gebze 09.12.2019 - 14:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Eşrefbey İlkokulu’ndan anlamlı kampanya!

Gebze Eşrefbey İlkokulu Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türk Kızılay’ı ile kan bağışı kampanyası düzenliyor. Sosyal sorumluluk projelerine önem veren okul müdürlüğü, kan bağışının hayat kurtarması ve çocuklara değerler eğitimi kapsamında örnek olabilmek amacıyla 13 Aralık Cuma günü Eşrefbey İlkokulu kapalı spor salonunda, kan bağışı kampanyası düzenleyecek. HEPİMİZ KAN NAKLİNE İHTİYAÇ DUYABİLİRİZ Okul müdürlüğü ile Türk Kızılay’ı Gebze Şubesi’nin düzenlediği kan bağışı kampanyası hakkında açıklamalarda bulunan okul müdürü Hadi Eroğlu, “Geleceğimiz olan çocuklarımıza uygulamalı olarak iyi örnek olabilmek ve kan ihtiyacı olan insanlara yardım edebilmek adına tüm velilerimizi ve vatandaşlarımızı 13 Aralık Cuma günü, okumuzda gerçekleştireceğimiz kan bağışı kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum. Unutmayın kan bağışı hayat kurtarır, bir gün hepimiz kan nakline ihtiyaç duyabiliriz.” dedi. KAN BAĞIŞÇISI OLABİLMEK İÇİN *18-65 yaş arasında ve 50 kilogramın üzerinde olmak *TC Kimlik Numarası bulunan kimlik kartlarının bağış sırasında yanında bulundurulması *Kan bağışlayacak kişinin aç olmaması gerekmektedir. Kan bağışı yaklaşık 15 dakika sürer.

Gebze Eşrefbey İlkokulu Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türk Kızılay’ı ile kan bağışı kampanyası düzenliyor. Sosyal sorumluluk projelerine önem veren okul müdürlüğü, kan bağışının hayat kurtarması ve çocuklara değerler eğitimi kapsamında örnek olabilmek amacıyla 13 Aralık Cuma günü Eşrefbey İlkokulu kapalı spor salonunda, kan bağışı kampanyası düzenleyecek.

HEPİMİZ KAN NAKLİNE İHTİYAÇ DUYABİLİRİZ

Okul müdürlüğü ile Türk Kızılay’ı Gebze Şubesi’nin düzenlediği kan bağışı kampanyası hakkında açıklamalarda bulunan okul müdürü Hadi Eroğlu, “Geleceğimiz olan çocuklarımıza uygulamalı olarak iyi örnek olabilmek ve kan ihtiyacı olan insanlara yardım edebilmek adına tüm velilerimizi ve vatandaşlarımızı 13 Aralık Cuma günü, okumuzda gerçekleştireceğimiz kan bağışı kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum. Unutmayın kan bağışı hayat kurtarır, bir gün hepimiz kan nakline ihtiyaç duyabiliriz.” dedi.

KAN BAĞIŞÇISI OLABİLMEK İÇİN

*18-65 yaş arasında ve 50 kilogramın üzerinde olmak

*TC Kimlik Numarası bulunan kimlik kartlarının bağış sırasında yanında bulundurulması

*Kan bağışlayacak kişinin aç olmaması gerekmektedir. Kan bağışı yaklaşık 15 dakika sürer.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.