“ Ev gibisi yok” bir de Hyatt Hotel var

Gebze 01.12.2017 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“ Ev gibisi yok” bir de Hyatt Hotel var

Doğuş Turizm Grubu tarafından 2017 yılı yatırımlarından biri olan ve Hyatt markasının Türkiye’deki ev konseptinde inşaa edilen ilk oteli Hyatt House Gebze açıldı.

Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırımı, Hyatt House Gebze 1 Kasım 2017 itibariyle hizmet vermeye başladı. Otel, uzun dönem konaklama ile ev konseptini yansıtmanın yansıra otel konforunda ev keyfini yaşamak isteyenlerin beklentilerine 158 odası ile yanıt verecek. Türkiye’nin ev konseptindeki ilk oteli olan Hyatt House Gebze, modern mimari özellikleri taşıyor. Sıcak, misafirperver ve dost bir yaşam ortamı vadeden otel, bu özellikleriyle uzun süreli konaklayan misafirlerine komşularıyla iç içe yaşıyormuş hissini yaşatacak detaylar sunuyor. Her odasında mutfak olan otelin, günlük ihtiyaçlara cevap vermek için bir de marketi bulunuyor. Otel misafiri, ‘select servis’ hizmeti ile marketten ihtiyacı olan her şeyi resepsiyon aracılığı ile alabiliyor, otelin çamaşırhanesinde çamaşırını yıkayabiliyor. EN MERKEZİ NOKTADA Gebze’de yaşam bulan Hyatt House Gebze, game room, havuz, fitness, business center, lounge ve yeme-içme alanları ile de misafirlerine sosyalleşebilecekleri alanlar sunuyor. Gebze Sanayi Bölgesi’nde yer alan, hem iş hem de eğlence için ideal bir konumda bulunan Hyatt House Gebze, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, alışveriş merkezlerine, üniversitelere, hastanelere ve iş merkezlerine yakınlığı ile farklılaşıyor. KAPILARINI BASINA AÇTI Otelin Genel Müdürü Emin Çelik tarafından kahvaltıda ağırlanan bölge basınına daha sonra odalar ve otelin diğer aktivite odaları gezdirildi. Çelik tarafından tüm detaylar hakkında bilgi aktarımında bulunulmasının yanısıra basın mensupları tarafından yöneltilen sorularda cevaplandırıldı. Hyatt Hotels Genel Müdürü Emin Çelik, “Bir otelden daha fazlasını vermek üzere buradayız. Gebze Center ile iç içe konumuyla civardaki sanayi bölgelerine evlerinde yaşama hissi uyandırmak ve özellikle uzun dönem konaklamalardaki ev ortamlarından uzaklaşmamak adına tasarlanan otelimiz bölgenin en büyük otel markasını taşıma onuruyla misafirlerimize bu değerleri de yansıtıyoruz.”dedi.  
Doğuş Turizm Grubu tarafından 2017 yılı yatırımlarından biri olan ve Hyatt markasının Türkiye’deki ev konseptinde inşaa edilen ilk oteli Hyatt House Gebze açıldı.

Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırımı, Hyatt House Gebze 1 Kasım 2017 itibariyle hizmet vermeye başladı. Otel, uzun dönem konaklama ile ev konseptini yansıtmanın yansıra otel konforunda ev keyfini yaşamak isteyenlerin beklentilerine 158 odası ile yanıt verecek.

Türkiye’nin ev konseptindeki ilk oteli olan Hyatt House Gebze, modern mimari özellikleri taşıyor. Sıcak, misafirperver ve dost bir yaşam ortamı vadeden otel, bu özellikleriyle uzun süreli konaklayan misafirlerine komşularıyla iç içe yaşıyormuş hissini yaşatacak detaylar sunuyor. Her odasında mutfak olan otelin, günlük ihtiyaçlara cevap vermek için bir de marketi bulunuyor. Otel misafiri, ‘select servis’ hizmeti ile marketten ihtiyacı olan her şeyi resepsiyon aracılığı ile alabiliyor, otelin çamaşırhanesinde çamaşırını yıkayabiliyor.

EN MERKEZİ NOKTADA

Gebze’de yaşam bulan Hyatt House Gebze, game room, havuz, fitness, business center, lounge ve yeme-içme alanları ile de misafirlerine sosyalleşebilecekleri alanlar sunuyor. Gebze Sanayi Bölgesi’nde yer alan, hem iş hem de eğlence için ideal bir konumda bulunan Hyatt House Gebze, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, alışveriş merkezlerine, üniversitelere, hastanelere ve iş merkezlerine yakınlığı ile farklılaşıyor.

KAPILARINI BASINA AÇTI

Otelin Genel Müdürü Emin Çelik tarafından kahvaltıda ağırlanan bölge basınına daha sonra odalar ve otelin diğer aktivite odaları gezdirildi. Çelik tarafından tüm detaylar hakkında bilgi aktarımında bulunulmasının yanısıra basın mensupları tarafından yöneltilen sorularda cevaplandırıldı. Hyatt Hotels Genel Müdürü Emin Çelik, “Bir otelden daha fazlasını vermek üzere buradayız. Gebze Center ile iç içe konumuyla civardaki sanayi bölgelerine evlerinde yaşama hissi uyandırmak ve özellikle uzun dönem konaklamalardaki ev ortamlarından uzaklaşmamak adına tasarlanan otelimiz bölgenin en büyük otel markasını taşıma onuruyla misafirlerimize bu değerleri de yansıtıyoruz.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.