19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Evde kalmalıyız!”

Spor 25.03.2020 - 12:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Evde kalmalıyız!”

GEBZESPOR BAŞKANI RECEP AVCI’DAN GEBZELİLER’E:

Gebzespor Başkanı Recep Avcı mor beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Gebzeliler’e ‘Evde Kal’ çağrısında bulundu.  İşte Başkan Avcı’nın o açıklaması: Değerli Gebzespor ailesi, tüm dünyada yaygın olan ve ülkemizde de her geçen gün artan koronavirüs vakasını Allah'ın izniyle en yakında zamanda en az kayıpla atlatacağımıza olan inancım tamdır.  Bu zorlu ve kritik süreçte biz vatandaşlara da oldukça sorumluluk düşüyor. Devletimizin aldığı kararlara uymalı ve EVDE KALMALIYIZ!  SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖZEL TEŞEKKÜR Özellikle bu süreçte büyüklerimizin alınan kararlara uyması çok önemli bir konudur. Gençlerimizin de büyüklerimize karşı saygı çerçevesinde gerekli bilgilendirmeyi ve desteği vermesi bu hususta çok önemli.  Buradan ülkemizde gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm sağlık ekiplerine sonsuz teşekkür ediyorum. Türk hekimlerimize ve sağlık çalışanı tüm personelimize güveniyor ve yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim.  ESKİÇARŞI’YA ‘EVDE KAL’ MESAJI Büyük Gebzespor'un cefakar taraftarları, biliyorum futbola ve takımınıza olan özleminiz her geçen gün artmakta. Aynı özlem ben ve yönetimde bulunan tüm arkadaşlarımda da hakim. Allah'ın izniyle bu süreci atlatıp, özlemini duyduğumuz o günlere geri dönecek, hep beraber Gebzespor'umuzu ait olduğu yerlere taşıyacağız.  Her zaman sorumluluk sahibi olan Eskiçarşı taraftar grubumuzun bu süreçte kurallara uymasını ve ‘Evde Kal’ sloganına uymasını ve çevresini de bu konuda bilinçlendirmesini temenni ediyorum.
GEBZESPOR BAŞKANI RECEP AVCI’DAN GEBZELİLER’E:

Gebzespor Başkanı Recep Avcı mor beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Gebzeliler’e ‘Evde Kal’ çağrısında bulundu.  İşte Başkan Avcı’nın o açıklaması:

Değerli Gebzespor ailesi, tüm dünyada yaygın olan ve ülkemizde de her geçen gün artan koronavirüs vakasını Allah'ın izniyle en yakında zamanda en az kayıpla atlatacağımıza olan inancım tamdır.  Bu zorlu ve kritik süreçte biz vatandaşlara da oldukça sorumluluk düşüyor. Devletimizin aldığı kararlara uymalı ve EVDE KALMALIYIZ! 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖZEL TEŞEKKÜR

Özellikle bu süreçte büyüklerimizin alınan kararlara uyması çok önemli bir konudur. Gençlerimizin de büyüklerimize karşı saygı çerçevesinde gerekli bilgilendirmeyi ve desteği vermesi bu hususta çok önemli.  Buradan ülkemizde gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm sağlık ekiplerine sonsuz teşekkür ediyorum. Türk hekimlerimize ve sağlık çalışanı tüm personelimize güveniyor ve yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. 

ESKİÇARŞI’YA ‘EVDE KAL’ MESAJI

Büyük Gebzespor'un cefakar taraftarları, biliyorum futbola ve takımınıza olan özleminiz her geçen gün artmakta. Aynı özlem ben ve yönetimde bulunan tüm arkadaşlarımda da hakim. Allah'ın izniyle bu süreci atlatıp, özlemini duyduğumuz o günlere geri dönecek, hep beraber Gebzespor'umuzu ait olduğu yerlere taşıyacağız.  Her zaman sorumluluk sahibi olan Eskiçarşı taraftar grubumuzun bu süreçte kurallara uymasını ve ‘Evde Kal’ sloganına uymasını ve çevresini de bu konuda bilinçlendirmesini temenni ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.