Evdeki hesap çarşıya uymadı

Spor 21.01.2015 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Evdeki hesap çarşıya uymadı

Geçtiğimiz haftasonu’nda derbide Gebzespor’a 1-0’la boyun eğen Sultanorhanspor’da, yenilginin üzüntüsü sürüyor.

Maç öncesinde futbolcularına sakin ve sabırlı oynamaları gerektiğini anlatan ve bu konuda da başarılı olan Sultanorhanspor takımı, savunmanın bir anlık dalgınlığı sonucu yenilen gole yanıyor. Karşılaşmanın büyük bölümünde özellikle defansif anlamda istediklerini sahaya yansıtan Sultan, ofansif anlamda üretkenlikten uzak bir oyun ortaya koyunca yenilgi kaçınılmaz oldu. Gol yollarında sorun yaşayan Sultanorhanspor’da hücum oyuncularının etkisizliği hayal kırıklığı yarattı. Sulltanorhanspor’da dün yapılan antrenman futbolcularıyla bir toplantı yapan Halit Üçkaleler, ‘’Sadece bir 3 puan kaybettik. Gebzespor maçını unutup bir an önce Modafen maçına konsantre olalım. Aksi takdirde sıkıntı yaşarız’’ dediği öğrenildi.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Geçtiğimiz haftasonu’nda derbide Gebzespor’a 1-0’la boyun eğen Sultanorhanspor’da, yenilginin üzüntüsü sürüyor.

Maç öncesinde futbolcularına sakin ve sabırlı oynamaları gerektiğini anlatan ve bu konuda da başarılı olan Sultanorhanspor takımı, savunmanın bir anlık dalgınlığı sonucu yenilen gole yanıyor. Karşılaşmanın büyük bölümünde özellikle defansif anlamda istediklerini sahaya yansıtan Sultan, ofansif anlamda üretkenlikten uzak bir oyun ortaya koyunca yenilgi kaçınılmaz oldu. Gol yollarında sorun yaşayan Sultanorhanspor’da hücum oyuncularının etkisizliği hayal kırıklığı yarattı. Sulltanorhanspor’da dün yapılan antrenman futbolcularıyla bir toplantı yapan Halit Üçkaleler, ‘’Sadece bir 3 puan kaybettik. Gebzespor maçını unutup bir an önce Modafen maçına konsantre olalım. Aksi takdirde sıkıntı yaşarız’’ dediği öğrenildi.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.