19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Evine temizliğe gelen kadının ölen kızı için ödenen tazminatı dolandırdı

Siyaset 26.05.2015 - 14:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Evine temizliğe gelen kadının ölen kızı için ödenen tazminatı dolandırdı

Adana'da 37 yaşındaki E.Ö., evine temizliğe gelen Yeşim Turan'ın 5 yıl önce yazlık bir sitenin havuzunda boğularak ölen kızı Hilal için ödenen tazminatı dolandırdığı iddiası ile adliyelik oldu.

Su parkında oynayan 10 yaşındaki Hilal Aysun Turan'ın ayağı açık olan havuzun tabanındaki mazgala sıkıştı, küçük kız, boğularak öldü. Anne Yeşim Turan, site yönetiminin ihmali olduğunu ileri sürerek tazminat davası açtı. Site yönetimi Yeşim Turan'a 55 bin lira tazminat ödemek zorunda kaldı. Kızının ölüm tazminatını bankaya yatıran Yeşim Turan, E.Ö.'nün evinde temizlikçi olarak çalışmaya başladı. Yeşim Turan'ın hayat hikayesini öğrenen E.Ö., genç kadına "Para boş yere yatıp durmasın, ben sana yardımcı olurum, değer kazanır" diyerek hesap numarasını, kredi kartı bilgilerini istedi. İnternet üzerinden Yeşim Turan'ın hesabına giren E.Ö., iddiaya göre genç kadının faiziyle birlikte 58 bin lira olan parasını başka bir hesaba EFT yaptı. E.Ö., Yeşim Turan'ın kredi kartlarından da yaklaşık 8 bin lira harcama yaptı.
Adana'da 37 yaşındaki E.Ö., evine temizliğe gelen Yeşim Turan'ın 5 yıl önce yazlık bir sitenin havuzunda boğularak ölen kızı Hilal için ödenen tazminatı dolandırdığı iddiası ile adliyelik oldu.

Su parkında oynayan 10 yaşındaki Hilal Aysun Turan'ın ayağı açık olan havuzun tabanındaki mazgala sıkıştı, küçük kız, boğularak öldü. Anne Yeşim Turan, site yönetiminin ihmali olduğunu ileri sürerek tazminat davası açtı. Site yönetimi Yeşim Turan'a 55 bin lira tazminat ödemek zorunda kaldı.

Kızının ölüm tazminatını bankaya yatıran Yeşim Turan, E.Ö.'nün evinde temizlikçi olarak çalışmaya başladı. Yeşim Turan'ın hayat hikayesini öğrenen E.Ö., genç kadına "Para boş yere yatıp durmasın, ben sana yardımcı olurum, değer kazanır" diyerek hesap numarasını, kredi kartı bilgilerini istedi. İnternet üzerinden Yeşim Turan'ın hesabına giren E.Ö., iddiaya göre genç kadının faiziyle birlikte 58 bin lira olan parasını başka bir hesaba EFT yaptı. E.Ö., Yeşim Turan'ın kredi kartlarından da yaklaşık 8 bin lira harcama yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.