19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eylemler devam ediyor

Gebze 26.06.2020 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Eylemler devam ediyor

Petrol-İş Sendikası Gebze Şube üyesi işçiler kıdem tazminatı haklarının gasbedilmek istenmesine karşı işyerlerinde eylem yaptı. Vardiya değişimlerinde yürüyüş ve açıklama yapan işçiler “Çocuklara sözümüz tazminat kalacak” dedi. Eylemler bugün de devam edecek. Petrol-İş Gebze Şubesinin örgütlü olduğu Trelleborg (F1 ve F2) Novares, Plascam, DYO Boya, Bayer Türk, BASF Türk, Tekno Kauçuk (GOSB ve Taysad), Cambro Özay, Ravago (Petrokimya ve Tekpol), Alpla (Çayırova, Pelitli ve Konya), Polinsu, Nedex, Saybolt, Unilever (Konya) ve Durden Plastik’te (Bilecik) işçiler kıdem hakları için vardiya değişimlerinde eylem yaptı. Eylemlerde sık sık, “Susma haykır, kıdem haktır”, “Çocuklara sözümüz tazminat kalacak” ve “Kıdeme dokunma greve gideriz” sloganları atıldı. İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Petrol-İş Sendikası Gebze Şube üyesi işçiler kıdem tazminatı haklarının gasbedilmek istenmesine karşı işyerlerinde eylem yaptı. Vardiya değişimlerinde yürüyüş ve açıklama yapan işçiler “Çocuklara sözümüz tazminat kalacak” dedi. Eylemler bugün de devam edecek.

Petrol-İş Gebze Şubesinin örgütlü olduğu Trelleborg (F1 ve F2) Novares, Plascam, DYO Boya, Bayer Türk, BASF Türk, Tekno Kauçuk (GOSB ve Taysad), Cambro Özay, Ravago (Petrokimya ve Tekpol), Alpla (Çayırova, Pelitli ve Konya), Polinsu, Nedex, Saybolt, Unilever (Konya) ve Durden Plastik’te (Bilecik) işçiler kıdem hakları için vardiya değişimlerinde eylem yaptı. Eylemlerde sık sık, “Susma haykır, kıdem haktır”, “Çocuklara sözümüz tazminat kalacak” ve “Kıdeme dokunma greve gideriz” sloganları atıldı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.