EYT’den Çayırova Refah’a ziyaret!

Siyaset 19.02.2020 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

EYT’den Çayırova Refah’a ziyaret!

Gebze EYT Derneği başkanı Nuh Erdoğan ve ekibi Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi. Gebze EYT derneğini YRP Çayırova ilçe başkan vekili Yaşar Kaygusuz ve teşkilat mensupları karşıladı. Gerçekleşen ziyarette EYT sorunları ve çözümüne dair görüşmeler yapıldı. 1 AYDA 2,5 MİLYAR Gerçekleşen görüşmede Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkan Vekili Yaşar Kaygusuz; Yeniden Refah döneminde, EYT’lilerin problemi derhal iş başına gelir gelmez giderilecek. EYT’lilerin taleplerinin karşılanması çok maliyetli olur diyen hükümetin faize 1 ayda 2,5 milyar , 1 yılda ise 30 milyar verdiği, lunapark yapmaya elince 200 milyon bulanlar söz konusu emekçi olduğunda ‘bu kadar parayı biz nereden bulalım’ diyorlar oysaki 1 ayda faize verilen para 6 milyon EYT’li için, emekçi için harcansa 6 milyon vatandaşımızın yaşadığı problem ortadan kaldırılmış olur.” dedi. KOŞULLAR İYİLEŞTİRİLECEK Yeniden Refah iktidarında yerli ve milli kaynaklarla tüm emeklilik ve sağlık sigortalının koşullarının iyileştirileceğini ve kapsamlarının genişletileceğini belirten Kaygusuz, “emeklilik hakkını kazanmış fakat belli bir yaşa kadar kullanamaması uygulamasına son vereceğiz” dedi. GEBZE EYT’DEN DAVET Görüşme sonrası söz alan Gebze EYT Dayanışma Derneği Başkanı Nuh Erdoğan, nazik ev sahipliklerinden dolayı Kaygusuz ve ekibine teşekkür ederek Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kaygusuz ve ekibini 29 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan dayanışma, birliktelik ve tanıtım gecesine davet etti.

Gebze EYT Derneği başkanı Nuh Erdoğan ve ekibi Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi. Gebze EYT derneğini YRP Çayırova ilçe başkan vekili Yaşar Kaygusuz ve teşkilat mensupları karşıladı. Gerçekleşen ziyarette EYT sorunları ve çözümüne dair görüşmeler yapıldı.

1 AYDA 2,5 MİLYAR

Gerçekleşen görüşmede Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkan Vekili Yaşar Kaygusuz; Yeniden Refah döneminde, EYT’lilerin problemi derhal iş başına gelir gelmez giderilecek. EYT’lilerin taleplerinin karşılanması çok maliyetli olur diyen hükümetin faize 1 ayda 2,5 milyar , 1 yılda ise 30 milyar verdiği, lunapark yapmaya elince 200 milyon bulanlar söz konusu emekçi olduğunda ‘bu kadar parayı biz nereden bulalım’ diyorlar oysaki 1 ayda faize verilen para 6 milyon EYT’li için, emekçi için harcansa 6 milyon vatandaşımızın yaşadığı problem ortadan kaldırılmış olur.” dedi.

KOŞULLAR İYİLEŞTİRİLECEK

Yeniden Refah iktidarında yerli ve milli kaynaklarla tüm emeklilik ve sağlık sigortalının koşullarının iyileştirileceğini ve kapsamlarının genişletileceğini belirten Kaygusuz, “emeklilik hakkını kazanmış fakat belli bir yaşa kadar kullanamaması uygulamasına son vereceğiz” dedi.

GEBZE EYT’DEN DAVET

Görüşme sonrası söz alan Gebze EYT Dayanışma Derneği Başkanı Nuh Erdoğan, nazik ev sahipliklerinden dolayı Kaygusuz ve ekibine teşekkür ederek Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kaygusuz ve ekibini 29 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan dayanışma, birliktelik ve tanıtım gecesine davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.