EYT Gebze’den YRP’li Dönmez’e ziyaret

Gebze 26.10.2020 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

EYT Gebze’den YRP’li Dönmez’e ziyaret

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Gebze Derneği başkanı Nuh Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez ve yönetimini ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe teşkilatında gerçekleşen ziyarette Nuh Erdoğan ve yönetimini, ilçe başkanı Aykan Dönmez ve yönetimi karşıladı. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan Emeklilikte Yaşa Takılanlar Gebze Derneği başkanı Nuh Erdoğan, “Her fırsatta EYT sorununa değinen ve sadece destek vermekle yetinmeyip iktidar olduğunda öncelikli olarak EYT sorununu çözeceği sözünü veren Yeniden Refah Partisi’ne ve genel başkan Dr. Fatih Erbakan’a teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi. EYT’NİN SORUNLARI ACİL OLARAK ÇÖZÜLMELİ EYT sorununun hem ekonomik hem de sosyal bir sorun olarak acil bir şekilde çözülmesi gerektiğini belirten Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez, parti programında EYT sorununa çözüm sunan tek parti olduklarını dile getirdi. “Hükümetin 1 ayda faize ödediği para, 5,5 milyon EYT’li vatandaşımızın sorunlarını çözmeye yeterde artar. Yeniden Refah iktidarında EYT’li vatandaşlarımızın, emeklilikten doğan haklarını kullanamamaları haksızlığına son vereceğiz” dedi. Teşkilatına yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Dönmez, Nuh Erdoğan’a ‘Milli kaynaklar-1’ kitabını hediye ederek teşekkürlerini iletti.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Gebze Derneği başkanı Nuh Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez ve yönetimini ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe teşkilatında gerçekleşen ziyarette Nuh Erdoğan ve yönetimini, ilçe başkanı Aykan Dönmez ve yönetimi karşıladı. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan Emeklilikte Yaşa Takılanlar Gebze Derneği başkanı Nuh Erdoğan, “Her fırsatta EYT sorununa değinen ve sadece destek vermekle yetinmeyip iktidar olduğunda öncelikli olarak EYT sorununu çözeceği sözünü veren Yeniden Refah Partisi’ne ve genel başkan Dr. Fatih Erbakan’a teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

EYT’NİN SORUNLARI ACİL OLARAK ÇÖZÜLMELİ

EYT sorununun hem ekonomik hem de sosyal bir sorun olarak acil bir şekilde çözülmesi gerektiğini belirten Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez, parti programında EYT sorununa çözüm sunan tek parti olduklarını dile getirdi. “Hükümetin 1 ayda faize ödediği para, 5,5 milyon EYT’li vatandaşımızın sorunlarını çözmeye yeterde artar. Yeniden Refah iktidarında EYT’li vatandaşlarımızın, emeklilikten doğan haklarını kullanamamaları haksızlığına son vereceğiz” dedi. Teşkilatına yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Dönmez, Nuh Erdoğan’a ‘Milli kaynaklar-1’ kitabını hediye ederek teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.