19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

EYT Gebze programı “şehitlere” adadı

Gebze 01.03.2020 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

EYT Gebze programı “şehitlere” adadı

Gebze Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, EYT SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, İllerden Sorumlu Koordinatör Alper Özüpak ve Genel Merkez yönetiminin katılımıyla gerçekleştireceğini duyurduğu dayanışma, birliktelik ve tanıtım gecesini, şehitlerimize adadı. Daha önce konserli olacağı duyurulan program, İdlib’ten gelen acı haberler nedeniyle şehitler için Kur’an tilaveti ve duaların okunduğu anma gecesine dönüştü. Önce vatan diyen EYT’liler, haklarıyla ilgili konuşmalar yapmadı. İlyasbey Camii imam hatibi Mustafa Duran ve Tatlıkuyu Merkez Camii müezzin kayyımı Erdi Bircan tarafından okunan Kuran-ı Kerim, ilahi ve kasidelerin ardından Gebze EYT Başkanı Nuh Erdoğan Erdoğan kısa bir açış konuşması yaptı. ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYALIM EYT Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak da konuşmasını tamamen şehitlerimize, vatanın birlik ve bütünlüğüne yönelik yaptı. Özüpak, konuşmasında, “Canlarını feda eden şehitlerimizi unutmamamız gerekiyor. Milletimizin, birlik ve beraberliğimizle devletimizde kuvvet bulacaktır. Yüce rabbim ülkemize zarar vermek isteyenlere fırsat vermesin. Devletimize milletimize, askerimize zeval vermesin. Milletimize sabır eylesin. Milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Hepimizin kardeşlik içinde birlik beraberlik ve duyarlılığımızı korumamız gerekiyor. Yaşasın EYT kardeşliği diyorum” ifadelerini kullandı. Haklarını aramaktan öte bir dertleri olmayan, yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi için yıllardır çabalayan, mücadele veren, kırmayan, dökmeyen, demokratik yollardan hakkını arayan EYT’liler, üzerlerine atılan yaftaları, bir kez daha üzerinden atmayı bildi” şeklinde konuştu.  

Gebze Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, EYT SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, İllerden Sorumlu Koordinatör Alper Özüpak ve Genel Merkez yönetiminin katılımıyla gerçekleştireceğini duyurduğu dayanışma, birliktelik ve tanıtım gecesini, şehitlerimize adadı. Daha önce konserli olacağı duyurulan program, İdlib’ten gelen acı haberler nedeniyle şehitler için Kur’an tilaveti ve duaların okunduğu anma gecesine dönüştü. Önce vatan diyen EYT’liler, haklarıyla ilgili konuşmalar yapmadı. İlyasbey Camii imam hatibi Mustafa Duran ve Tatlıkuyu Merkez Camii müezzin kayyımı Erdi Bircan tarafından okunan Kuran-ı Kerim, ilahi ve kasidelerin ardından Gebze EYT Başkanı Nuh Erdoğan Erdoğan kısa bir açış konuşması yaptı.

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYALIM

EYT Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak da konuşmasını tamamen şehitlerimize, vatanın birlik ve bütünlüğüne yönelik yaptı. Özüpak, konuşmasında, “Canlarını feda eden şehitlerimizi unutmamamız gerekiyor. Milletimizin, birlik ve beraberliğimizle devletimizde kuvvet bulacaktır. Yüce rabbim ülkemize zarar vermek isteyenlere fırsat vermesin. Devletimize milletimize, askerimize zeval vermesin. Milletimize sabır eylesin. Milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Hepimizin kardeşlik içinde birlik beraberlik ve duyarlılığımızı korumamız gerekiyor. Yaşasın EYT kardeşliği diyorum” ifadelerini kullandı. Haklarını aramaktan öte bir dertleri olmayan, yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi için yıllardır çabalayan, mücadele veren, kırmayan, dökmeyen, demokratik yollardan hakkını arayan EYT’liler, üzerlerine atılan yaftaları, bir kez daha üzerinden atmayı bildi” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.