EYT’liler Gebze'de buluştu!

Gebze 05.08.2019 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

EYT’liler Gebze'de buluştu!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, İzmit’te EYT’liler ile bir araya geldi. Programa Özüpak’ın yanı sıra EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kocaeli Şube Başkanı Erkan Çetinkaya, üyeler ve aileleri katıldı. Üyelerle buluşan Özüpak burada yaptığı açıklamada “Bizlerinde yorulduğu anlar oldu. Ama yüreğimizde hep bu davanın umudunu taşıyoruz. Sizin gibi insanlarla yol almak için bizim için gurur duyuyoruz. Cumhurbaşkanının bizden haberi var ama maalesef tüm danışmaları yanlış yönlendirme yapıyor. Muhalefet bizi hep destekliyor ama biz bütünlüğümüzle bu davanın sonucunu getireceğiz Federasyonlaşma noktasında yayıldıkça bir dernek yeterli kalmıyor” dedi. SESİMİZİ DUYURABİLMEK Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kocaeli Şube Başkanı Erkan Çetinkaya yaptığı açıklamada “Bundan sonraki amacımız sesimiz daha çok duyurabilmek. Siyasilere sesimizi ulaştıramıyoruz. Bu anlamda federasyon olma yolunda adımlarımızı atıyoruz.  Hep birlikte bu yolda bir şey yapacağız. Bu bir hak gaspıdır. Bizim isteğimizin dışında yapılan bu işi durduracağız. Bizim başka bir amacımız ve hedefimiz yok. Cumhurbaşkanımızla 30 saniyelikte olsa bir görüşme yapabildik” dedi. 17 İLE UZANDIK EYT Genel Başkanı Özüpak “17 ilde uzanmış durumdayız. Tüm Türkiye’ye uzandığımızı düşünün. Biz yayıldıkça EYT’de çözülecektir. Kıdem tazminatına da el uzatılamayacaktır. Bizim siyasi bir partimiz yok. Bize her türlü yakıştırmayı yapıyorlar. Sizler olmadığını sürece bizler hiçbir şeyiz. Ne kadar bu yapıyı yaygınlaştırırsak, bilmeyenlere ulaşabilirsek o kadar güçlüyüz. Ümidimi hiç yitirmedik, yitirmeyeceğiz de. Emekli olmalarına rağmen hala bizim yanımızda bu olan insanlar var” dedi. Özpak sözlerinin devamında “ Her yere yetişemiyoruz. Federasyon olarak daha fazla kitleye ulaşmaya hedefliyoruz. Sonuç alana kadar davamızın peşinde olacağız.  Daha çok işimiz var. Bireysel anlamda hiçbir şeyiz. Hiçbir şeyden korkmayın. Üyeliklerinizi yapın ki federasyonlaşma sürecimiz hızlansın. Bugün kadın arkadaşlarımızı aramızda gördükçe daha fazla ümitleniyorum ve gururlanıyorum” dedi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, İzmit’te EYT’liler ile bir araya geldi. Programa Özüpak’ın yanı sıra EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kocaeli Şube Başkanı Erkan Çetinkaya, üyeler ve aileleri katıldı. Üyelerle buluşan Özüpak burada yaptığı açıklamada “Bizlerinde yorulduğu anlar oldu. Ama yüreğimizde hep bu davanın umudunu taşıyoruz. Sizin gibi insanlarla yol almak için bizim için gurur duyuyoruz. Cumhurbaşkanının bizden haberi var ama maalesef tüm danışmaları yanlış yönlendirme yapıyor. Muhalefet bizi hep destekliyor ama biz bütünlüğümüzle bu davanın sonucunu getireceğiz Federasyonlaşma noktasında yayıldıkça bir dernek yeterli kalmıyor” dedi.

SESİMİZİ DUYURABİLMEK

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kocaeli Şube Başkanı Erkan Çetinkaya yaptığı açıklamada “Bundan sonraki amacımız sesimiz daha çok duyurabilmek. Siyasilere sesimizi ulaştıramıyoruz. Bu anlamda federasyon olma yolunda adımlarımızı atıyoruz.  Hep birlikte bu yolda bir şey yapacağız. Bu bir hak gaspıdır. Bizim isteğimizin dışında yapılan bu işi durduracağız. Bizim başka bir amacımız ve hedefimiz yok. Cumhurbaşkanımızla 30 saniyelikte olsa bir görüşme yapabildik” dedi.

17 İLE UZANDIK

EYT Genel Başkanı Özüpak “17 ilde uzanmış durumdayız. Tüm Türkiye’ye uzandığımızı düşünün. Biz yayıldıkça EYT’de çözülecektir. Kıdem tazminatına da el uzatılamayacaktır. Bizim siyasi bir partimiz yok. Bize her türlü yakıştırmayı yapıyorlar. Sizler olmadığını sürece bizler hiçbir şeyiz. Ne kadar bu yapıyı yaygınlaştırırsak, bilmeyenlere ulaşabilirsek o kadar güçlüyüz. Ümidimi hiç yitirmedik, yitirmeyeceğiz de. Emekli olmalarına rağmen hala bizim yanımızda bu olan insanlar var” dedi. Özpak sözlerinin devamında “ Her yere yetişemiyoruz. Federasyon olarak daha fazla kitleye ulaşmaya hedefliyoruz. Sonuç alana kadar davamızın peşinde olacağız.  Daha çok işimiz var. Bireysel anlamda hiçbir şeyiz. Hiçbir şeyden korkmayın. Üyeliklerinizi yapın ki federasyonlaşma sürecimiz hızlansın. Bugün kadın arkadaşlarımızı aramızda gördükçe daha fazla ümitleniyorum ve gururlanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.