“Eyy Gölcükspor Kulüp Müdürü!”

Spor 11.02.2020 - 18:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Eyy Gölcükspor Kulüp Müdürü!”

Gölcükspor maçında yaşanan olayları özel bir parantez açarak sert mesajlar veren Darıca G.B Başkanı Arif Gülen, “Gölcükspor ile yaşadığımız talihsiz süreçteki en şık olmayan durum, Gölcükspor kulüp müdürünün futbolcumuz Emre Alan’ı maçtan bir gün önce araması. Eyy Gölcükspor Kulüp Müdürü! Sen ne vasıfla benim futbolcumu arayarak rahatsız ediyorsun. ‘Seni heyecanla bekliyoruz. Yanımda Erdem de var. Seni pastalarla böreklerle karşılayacağız!’ diyerek neyi ima ediyorsun. Kaldı ki bir kulüp müdürü benim oyuncumu 1 gün önceden iyi niyetiyle dahi ‘Nasılsın?’ diye bile arayamaz. Ben bunda şaibe ararım. Ben bile Cuma gününden itibaren takımımı rahatsız etmezken, sen bunu yapamazsın. REZİL OLDUK, GÖLCÜKSPOR BAŞKANINA KIRGINIM Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak’a kırgınım. Gölcükspor ile oynadığımız haftada Almanya’daydım. Bu olaylarda diyelim ki kendilerini haklı gördü ve özür dileme gereği hissetmedi. Ama en azından ev sahibi olarak ‘geçmiş olsun’ demek için beni aramalıydı. Biz orada Kocaeli’ye, Türkiye’ye rezil olduk. Aynı kentin iki takım olarak bu sorunu çözebilirdik. Beni arasaydı, taraftarlarımızı ve futbolcumuzu alıp Gölcük’e gider, hem taraftarlarımızı hem her iki oyuncuyu barıştırıp konuyu tatlıya bağlayıp kapatırdık. KİŞİLERİN HATASINI GÖLCÜKSPOR’A MAL ETMEYİZ Şunun altını çiziyorum. Oradaki dengesiz bir futbolcu ve kulüp müdürünü, Gölcükspor camiası ile asla yan yana getirmiyorum. Kişilerin hatasının giysisini Gölcükspor Kulübü’ne giydirmek doğru değil. Gölcükspor ile olan kardeşliğimiz bundan böyle de devam edecek. Bizim zerre hatamız olmasa da, yine de zeytindalını uzatıyoruz. Futbolcumuza verilen haksız cezaya çok üzüldük. Çünkü biz bunu hak etmedik. Tahkim Kurulu’na başvurarak gerekli hukuki süreci yürüterek hakkımızı savunacağız” ifadelerini kullandı.

Gölcükspor maçında yaşanan olayları özel bir parantez açarak sert mesajlar veren Darıca G.B Başkanı Arif Gülen, “Gölcükspor ile yaşadığımız talihsiz süreçteki en şık olmayan durum, Gölcükspor kulüp müdürünün futbolcumuz Emre Alan’ı maçtan bir gün önce araması. Eyy Gölcükspor Kulüp Müdürü! Sen ne vasıfla benim futbolcumu arayarak rahatsız ediyorsun. ‘Seni heyecanla bekliyoruz. Yanımda Erdem de var. Seni pastalarla böreklerle karşılayacağız!’ diyerek neyi ima ediyorsun. Kaldı ki bir kulüp müdürü benim oyuncumu 1 gün önceden iyi niyetiyle dahi ‘Nasılsın?’ diye bile arayamaz. Ben bunda şaibe ararım. Ben bile Cuma gününden itibaren takımımı rahatsız etmezken, sen bunu yapamazsın.

REZİL OLDUK, GÖLCÜKSPOR BAŞKANINA KIRGINIM

Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak’a kırgınım. Gölcükspor ile oynadığımız haftada Almanya’daydım. Bu olaylarda diyelim ki kendilerini haklı gördü ve özür dileme gereği hissetmedi. Ama en azından ev sahibi olarak ‘geçmiş olsun’ demek için beni aramalıydı. Biz orada Kocaeli’ye, Türkiye’ye rezil olduk. Aynı kentin iki takım olarak bu sorunu çözebilirdik. Beni arasaydı, taraftarlarımızı ve futbolcumuzu alıp Gölcük’e gider, hem taraftarlarımızı hem her iki oyuncuyu barıştırıp konuyu tatlıya bağlayıp kapatırdık.

KİŞİLERİN HATASINI GÖLCÜKSPOR’A MAL ETMEYİZ

Şunun altını çiziyorum. Oradaki dengesiz bir futbolcu ve kulüp müdürünü, Gölcükspor camiası ile asla yan yana getirmiyorum. Kişilerin hatasının giysisini Gölcükspor Kulübü’ne giydirmek doğru değil. Gölcükspor ile olan kardeşliğimiz bundan böyle de devam edecek. Bizim zerre hatamız olmasa da, yine de zeytindalını uzatıyoruz. Futbolcumuza verilen haksız cezaya çok üzüldük. Çünkü biz bunu hak etmedik. Tahkim Kurulu’na başvurarak gerekli hukuki süreci yürüterek hakkımızı savunacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.