FIRAT EDAŞ Gebze için eğitim düzenledi

Gebze 28.06.2019 - 17:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

FIRAT EDAŞ Gebze için eğitim düzenledi

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Gebze’de İSG yöneticileri için ‘Yüksekte Çalışma ve Yüksekte Kurtarma’ eğitimleri düzenledi. Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde kaliteli, kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti için çalışmalarını sürdüren Fırat EDAŞ, verdiği hizmeti en iyi şekilde sunmak adına yöneticilerine ve çalışanlarına verdiği eğitimlerle uzmanlıklarını artırmaya özen gösteriyor. Fırat EDAŞ, uluslararası eğitim lisansına sahip profesyoneller ile Gebze’de ‘Yüksekte Çalışma ve Yüksekte Kurtarma’ konularında İSG çalışanları için eğitim düzenledi. Eğitimlere Fırat EDAŞ’ın İSG yöneticilerinin yanı sıra Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinin İSG uzmanları da katıldı. İŞ KAZALARINA ÖNLEM Dünyanın birçok ülkesinden İSG alanında çalışanlara verdikleri eğitimlerle tanınan IRATA sertifikasına sahip eğitmenler, İSG çalışanlarına Yüksekte Çalışma ve Yüksekte Kurtarma eğitimini hem teorik hem uygulamalı olarak aktardı. Yüksekte çalışma öncesi, işin yapılma anı ve sonrası hakkında geliştirilen senaryolarla bilgilendirmelerin yapıldığı eğitimde eğitmenler; yüksekte çalışmada kullanılan KKD ve teknik ekipmanlar, kullanım şekilleri, güvenli çalışma, yüksekte çalışmada en güvenli yöntemi belirleyebilme gibi konularında deneyimlerini paylaştı. Eğitime katılan Fırat EDAŞ İSG çalışanlarının eğitimlerden edindikleri bilgileri çalışma sahalarındaki personellere aktararak, olası iş kazalarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Gebze’de İSG yöneticileri için ‘Yüksekte Çalışma ve Yüksekte Kurtarma’ eğitimleri düzenledi. Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde kaliteli, kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti için çalışmalarını sürdüren Fırat EDAŞ, verdiği hizmeti en iyi şekilde sunmak adına yöneticilerine ve çalışanlarına verdiği eğitimlerle uzmanlıklarını artırmaya özen gösteriyor. Fırat EDAŞ, uluslararası eğitim lisansına sahip profesyoneller ile Gebze’de ‘Yüksekte Çalışma ve Yüksekte Kurtarma’ konularında İSG çalışanları için eğitim düzenledi. Eğitimlere Fırat EDAŞ’ın İSG yöneticilerinin yanı sıra Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinin İSG uzmanları da katıldı.

İŞ KAZALARINA ÖNLEM

Dünyanın birçok ülkesinden İSG alanında çalışanlara verdikleri eğitimlerle tanınan IRATA sertifikasına sahip eğitmenler, İSG çalışanlarına Yüksekte Çalışma ve Yüksekte Kurtarma eğitimini hem teorik hem uygulamalı olarak aktardı. Yüksekte çalışma öncesi, işin yapılma anı ve sonrası hakkında geliştirilen senaryolarla bilgilendirmelerin yapıldığı eğitimde eğitmenler; yüksekte çalışmada kullanılan KKD ve teknik ekipmanlar, kullanım şekilleri, güvenli çalışma, yüksekte çalışmada en güvenli yöntemi belirleyebilme gibi konularında deneyimlerini paylaştı. Eğitime katılan Fırat EDAŞ İSG çalışanlarının eğitimlerden edindikleri bilgileri çalışma sahalarındaki personellere aktararak, olası iş kazalarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.